LJUBAVI OBJASNIĆU TI: Haris pred kamerama saznao za Radine slike na PORNO sajtu! Pogledajte reakciju

Haris Berković ostao je bez teksta kada je čuo da su fotografije njegove lepše polovine osvanule na jednom sajtu za odrasle.

"Ne znam ja...", rekao je zbunjeni pevač.

"Nisam ga još o tome obavestila. Nije bio tu. On je inače video samo naslov, sad ću i tebi da objasnim ovako javno, srce nije to što misliš. To su inače slike sa mojih nastupa, zar se moje slike uvrstavaju u tu... grupu?", objašnjavala je Rada i gledaocima, ali i Harisu.

 

"Ja je zamolim da se normalno obuče bar kad idemo u kupovinu, da se bar tada ne okreću za nama", dodao je pevač u emisiji "Exkluziv" TV Prva.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji