KEBIN SIN PRIZNAO DA JE MILANU POPOVIĆU DONEO SVEĆU SA KATRANOM NA PORODIČNI PRAG: On je izmanipulisan, a poznati ritual CRNE MAGIJE samo je dokaz KRAJNJEG OČAJA I NEMOĆI!

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao sveću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao delo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

- Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, gde je ostavio sveću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio još detalja. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio sveću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, što je policajcima bilo zapanjujuće i smešno šta čovek priča - otkrio je izvor dobro upućen u situaciju.

Suprug Severine pokušao je sve da je zaštiti pred sudom, te objasni da su oboje nevini u celoj situaciji. 

- Kojić na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, ali ih je još više ukanalio kada je priznao da mu je upravo pevačica rekla da "vrati" Milanu sveću sa katranom. Najviše se na saslušanju bazirao na to da objasni da su on i supruga nevini - rekao nam je sagovornik.

Sa druge strane, Popović ne krivi Igora, već smatra da je on izmanipulisan od strane Severine. 

- Znate šta. Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja sveće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u poslednje vreme u životu, na poslu i sudu krivi mene umesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dete. Postavljanje sveće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći - rekao je Milan.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top