MACA DISKRECIJA JEDVA STOJI NA NOGAMA: Posle vođenja ljubavi sa dečkom, ne mogu da hodam dva dana

Nemam često seks sa momkom ali zato kad se sastanemo... Ja volim da se poželimo. Volim seks sa njim više nego hleba da jedem, priznaje Maca Diskrecija

Senada Nurkić - Maca Diskrecija otkrila da ju je masaža jako uzbudila te da je posle toga morala u toalet gde se samozadovoljila do orgazma.

Matora nije mogla da poveruje u to te je pitala da li folira.

"Ne foliram se, pa jesam li išla u toalet", rekla je Maca.

Neko od ukućana je u tom trenutku dobacio pitanje koliko je puta doživela orgazam, a Macin odgovor je sve iznenadio.

"Pa jednom, nemam snage za više. Ne mogu da hodam, došla sam da jedem, vidiš da jedva stojim na nogama", govorila je Maca, a Matoru je zanimalo kako onda izgleda kada stvarno ima seks.

"Onda ne mogu da hodam po dva dana. Nemam često seks sa momkom ali zato kad se sastanemo... Ja volim da se poželimo. Volim seks sa njim više nego hleba da jedem", rekla je Senada.

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top