AJS NIGRUTIN NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVAO SLOBU I LUNU ĐOGANI: Narodu prodaju priče koje sam gledao još u Marinkovoj bari

Njegovo učešće u rijalitiju Veliki brat je ostavilo traga na takvu vrstu programa. Nekoliko puta je pozivan da ponovo uzme učešće u više različitih formata rijalitija, međutim nikada više nije prihvatio. Ovaj put, dao je svoj sud o trenutno najpopularnijem rijaliti paru u Srbiji.

"Ajde bre momci i devojke, da se ne lažemo, pola zemlje gleda tu svitu elegantnih manje poznatih ličnosti koje vabe svojim dupetima i si*ama", oštar je u osudi današnjeg rijaliti programa: "Mi smo tada Velikog brata shvatili kao neki show, gde treba da budemo duhoviti, da iskažemo naš talenat. Ovo danas, tu je humor na poslednjem mestu, tu je smeh kada ti neko kaže: Je*em ti majku u pi*ku"

Kada su Ajs Nigrutina pitali da prokomentariše najpoznatiji rijaliti par Slobu i Lunu Đogani, dao je opširan komentar: "Ihaj, što bi brat Vikler kazao: ciganska posla. Imamo jednog propalog pevača za kojeg niko nije čuo sem familije njegove supruge. Sa druge strane ringa imamo modnu blogerku i ćerku top romske zajednice Đogani. Kako drugačije to može da izgleda? Pa to se dešavalo u Marinkovoj bari pre 20 godina, a sad su ekranizovali na televizoru. Ona tamo se nešto džara po pič*i, miriše njegovu bulju, on joj liže prste na nogama. Kažem ja, odeš platiš kod Plavog mosta, sve te radnje rade za 20 eura", komentar koji nikog ne može da ostavi ravnodušnim. Ajs Nigrutin uvek ume da ubode i objasni situaciju jezikom da ga sav narod razume. 

"Evo još jednog interesantnog podatka. Da li ste znali kako je 70% žena iz Marinkove bare, tokom devedesetih godina, bilo zaposleno ispod Plavog mosta? I sad je Luna to uzdigla na viši nivo", dodao je na kraju Ajs Nigrutin

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top