MACA DISKRECIJA ZAJAHALA JADNOG ANDJELA: Skakala po njemu na krevetu, dok je njegova tašta sve to nemo posmatrala!

Senada Nurkić, starleta, a bome i pevačica poznatija pod nadimkom Maca Diskrecija, rekla je da će u rijalitiju "Zadruga" da bude fina i da joj "one" stvari ne padaju na pamet da radi pred kamerama ovog šoua.

Ali je zato odmah na početku počela sa provokacijama. Šta je započela u kontroverznoj emisiji "Moćni program" koju je vodila na "Pinku", to je sada nastavila i u Zadruzi.

Naravno, u rijalitiju Zadruga je očekivala dosta publiciteta, a možemo reći i da ga je dobila na pretek. Svojim skandaloznim ponašanjem je punila dnevne novine i davala povoda da se priča o njoj.

Ovaj put je u polu pripitom stanju zaskočila jadnog Anđela, Teodorinog dečka.

Nije mogla da se obuzda, a on je samo vikao da siđe sa njega i da siđe sa njega, u strahu šta će mu reći tapta koja se nalazila na samo nekoliko metara od njega.

- Ajde, nemoj se sekirati za taštu, i ona će naći nekog svog ljubavnika -  govorila je Maca dok je skakala po Anđelu koji je bespomoćno ležao na krevetu.

Teodorina majka je samo strajala sa strane, krstila se i pitala se kuda sve to vodi. Nije mogla da veruje šta Maca radi, ali je stala u odbrau svog zeta.

- Siđi sa njega, povredićeš ga - govorila je Gordana

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top