VRUĆE DA NE MOŽE VRELIJE: Znale su da kamere snumaju i kupatilo, ipak su se skinule ispod tuša bez cenzure (FOTO)

Gledaoci Zadruge imali su prilike da gledaju dve učesnice rijalitija u kupatilu dok se tuširaju kao od majke rođene

Kamere rijalitija Zadruga već nekoliko nedelja snimaju i kupatilo. Kamere u kuptilima u Zadruzi zapravo su posledica ponašanja zadrugara. Iako su u više navrata opominjani od strane Velikog šefa da u kupatilu ne sme biti više od jedne osobe, oni su to pravilo uporno i grubo kršili.

Kap koja je prelila čašu bila je kada su Jelena Krunić i Đekson proveli izvesno vreme zajedno u kupatilu. Tada su u svim kupatilima u Zadruzi postavljene kamere, pa smo imali prilike da vidimo različite akcije parova iz Zadruge pod tušem.

Ovoga puta nije u pitanju par, već Ana Korać i Jelena Krunić, koje su se tuširale, naravno, gole.

A pogledajte i vi, pa procenite koja je bolja riba.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top