ĐEKSON NAVATAO SANJU, PA ZAPLESALI VRLO BLIZAK STISKAVAC: Matora izludela, histerisala od ljubomore, krenula da bije Mikija i Miću koji su pokušali da je zaistave

Poput nekog maestralnog plejboja, Đekson samo uperi prstom u devojku koju želi da poseduje i ona je već njegova. Takva priča krasi ovu sezonu rijalitija Zadruga.

Ređale su se kao na traci... Mina, Anđela, Jelena, Andrijana, a sada je na red došla i Sanja. 

Imali smo jednu neverovatnu scenu izliva lezbejske ljubomore Matore usmerenu prema Sanji. Naime, muzika je svirala dok je Đekson uhvatio Sanju i počeo da pleše sa njom klasičan stiskavac, pribijajuči se uz njeno telo. Ona se na to primila i nije se odvajala od njega, dok je Matora stajala svega nekoliko metara od tog mesta. 

Kada je videla ovu scenu, bacila je plastičnu flašu vode na pod i otišla napolje, daleko od njih dvoje. Počela je da plače, a zatim da šutira sve na šta je naišla, da udara nogom u beton i da "čupa" kosu od izliva besa. 

Prišli su joj Miki i Mića, koji su pokušali da je smire, ali ona je krenula na njih pokušavajuči da ih udari. U tom momentu je uletelo i obezbeđenje koje je bukvalno u vazduhu držalo Matoru kako ne bi sebi naudila. 

Za to vreme, Đekson i Sanja nisu znali šta se dešava ispred, tako da su do kraja završili svoj prljavi ples. Posle toga usledili su "pakleni" pogledi između njih dvoje. Očekivao se i neki poljubac, ali u tom momentu je neko uleteo i uzvuknuo da Matora pravi probleme ispred u dvorištu. Odmah su svi istrčali napolje. 

Ostaje pitanje, šta to poseduje Đekson kada se sve devojke lože na njega?

Kada ga posmatramo, ima velike ruke i noge, pa se možemo pitati da li je to veličina? Lepota sigurno nije.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top