„PLAĆALI SU TE 100 EVRA“ Učesnica „Parova“ otkrila šta je Aleksandra Subotić radila sa Arapima!

Netrpeljivost između Zerine Hećo i Aleksandre Subotić ne jenjava.

Zerena je poludela kada je slušala izlaganje Aleksandre. Naime, Zerina smatra da Subotićeva glumi žrtvu u odnosu na Dalilu.

– Ti si najveći folirant, sram te bilo. Izjavila si da te je majka podvodila Arapim za 100 evra. A znam da koštaš toliko jer su mi pričali kako to radiš pa sam ti ja dala cenu – rekla je Zerina u besu.

Jedna od najintrigantnijih učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić želela je na dan Uskrsa da se obrati svom dečku Davidu.

-Želela sam da se obratim Davidu i da mu posvetim ovo jaje. Ovo je crveno jaje, ono je simbol moje ljubav- 

A onda je Aleksandra nastavila i kroz suze pročitala pismo upućeno Davidu.

-Ljubavi moja, anđele moj, moje sve na svetu, sama sam nisi tu. Fališ mi na ovaj dan. Fali mi to da se osećam kao tvoja mala devojčica.. Dala bih sve na svetu da znam da ćeš uvek biti tu i da će naša ljubav biti večna.. Mužu voli te tvoja žena-

Kontroverzna učesnica rijaliti programa "Parovi", šta god da uradi, podigne veliku prašinu, a ovog puta je definitivno izdominirala i uspela da iznervira ostale učesnike u vili.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top