SLOBA PRESEKAO, PRED LUNOM! Konačno IZUSTIO - Sa Kijom sam imao SVE! (VIDEO)

U razgovoru sa Mikijem Đuričićem s kojim dele prostorije za rehabilitaciju Luna, Sloba i Milan, Radanović je započeo priču sa pčelarom o njegovom dolasku sa Kijom u Beograd.

Zadugari su poveli razgovor o stanovima u kojima su živeli nekada, a Sloba je opisao kako su Kristina i on došli u srpsku prestonicu i započeli zajednički život. Luna je sve to slušala, a Slobodan je u jednom trenutku rekao nešto što bi se Kiji dopalo, a Đoganijevoj verovatno ne.

- Prvi stan koji smo Kija i ja iznajmili je bio manji od te sobe, na Dorćulu, i plaćali smo ga 120-130 evra i imali smo sve. Jebiga, dobra lokacija. Bio je visoki plafon, pa su napravili nešto od drveta da se može popeti u krevet - prisećao se Radanović, dok je Đuričić govorio kako je sada srećan u svom stanu i prešao na opisivanje nekretnine svoje bivše devojke iz Novog Sada čiji je stan bio veoma mali.

Luni nimalo nije bilo prijatno, a kako je izgledao ceo razgovor možete pogledati u videu koji je u prilogu:

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top