BIĆU SA KIJOM: Tragedija DONELA OBRT: Posle vesti O SMRTI OCA Kristine Kockar, Sloba PRELOMIO!

U Zadruzu je nikad tužniji dan.

Juće ujutru je preminuo Miloš Kockar, otac popularne učesnice Zadruge Kristine Kije Kockar. Pošto je Kija još uvek u Zadruzi, njena mama Nadica je donela odluku da joj ona lično saopšti vesti kada se vrati iz Holandije, te jo jje produkcija izašla u susret i ispoštovala njenu želju, a Kija je živela u neznanju ceo jedan dan.

Danas, kada se njena mama vratila u Srbiju, odmah se zaputila put Šimanovaca i svojoij ćerki saopštila da joj je otac preminuo.

Kija je brzo napustila Zadrugu, a za njom i Slobodan, koj ije insistirao da joj lično pruži podršku, kao njen još uvek zakoniti suprug. Nedugo potom, vratili su se i Kija i Sloba pa su počeli da pričaju o nemilom događaju.

Milan je pitao Kockarevu kada je sahrana, na šta mu je ona odgovorila da će biti u četvrtak, na šta se odmah umešao sloba i rekao:

- Naravno da će Kija ići, ići ću i ja, iako čoveka nikada nisam upoznao - rekao je Radanović, koji je odlučio da ostane uz svoju suprugu u ovim teškim momentuima!

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top