KIJA ŽALI ZA SLOBOM: Kada je prišao krevetu - desilo se OVO! Samo je legao kraj nje, a ona POČELA...

Kija je ležala sa Andrijaninim ocem, Duškom Radonjićem, sama na krevetu, što izgleda da je oboma više nego prijalo. Da podsetimo, Duško je u više navrata hvalio stjuardesu, što govori o tome da je smatra kvalitetnom osobom, a u jednom momentu je čak izjavio da ne kapira zašto je ukućani napadaju.

Da je na pomolu jedno lepo prijateljstvo, dokaz je to što je Kija baš njemu otvorila dušu. Ona je žalila za vremenom i svime što je imala sa Slobom.

- Ja sam već sada istrošena, a kamoli da kad bih imala 37... Sada da tražimi novu vezu... Ali nisam jedina kojoj se to desilo, sigurno. Nekad padnem, tako mi je žao. Žao mi je sebe, nisam to zaslužila. Uvek sam mislila da ćemo svaku prepreku prevazići. Nikad mi nismo raskinuli - počela je Kija da se jada za godine i odnos sa Slobom.

Duško je pomno pratio svaki njenu reč, pokušavajući da je savetuje kako će sve to na kraju biti dobro, ali i da gleda dobre strane:

- Znaš koja je sreća tvoja? Što nisi rodila dete i što ćeš sa nekim drugim izroditi. Tada ćeđ Slobu zauvek zaboraviti, jer su deca večno podsećanje na tog nekog!

Kija je klimnula glavom jer joj se svidelo to što Andrijanin tata govori. Još malo je nastavila da žali za Slobodanom, a kako je to izgledalo i kako se završilo pogledajte na ovom video snimku. Razgovor sa Duškom je više nego interesantan:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top