DUŠICA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA: Zamenila Vojketa sa scenaristom Ognjena Amidžića. JADNIKA skoro izvukla na binu ZADRUGOVIZIJE, mislila je da se Vojke šali i folira jer neće da peva! (FOTO)

Kakav maler i greška popularne voditeljke. 

Snimanje Zadruge traje 24 sata, emisije traju po nekoliko sati, dok novinari provedu ponekad i svoje puno radno vreme u Šimanovcima. Dakle, uopšte nije lako ispratiti ovako uzbudljiv rijaliti. 

U svom maniru, Dušica je za vreme Zadrugovizije pravila fore na račun učesnika rijalitija. Voditelj programa je bio Ognjen Amidžić, dok je ovaj put u ispomoć Zadrugoviziji pripojen i njegov tim scenarista emisije Amidži šou.

U svoj tojo gužvi i haosu uživo snimanja, voditeljka Dušica je pomešala Vojketa, učesnika rijaliija, sa jednim od Amidžinih scenarista.

Cela situacija je bila izuzetno smešna, do te mere da je Dušica skoro izvukla jadnog momka na binu Zadrugovizije. Uporno je on govorio da ga je pomešala, međutim Dušica je bila ubeđena da se Vojke folira i da je sve to njegova šala i komika, a u skladu sa njegovim manirima i stavom, odnosno da se "sprda" sa njom u fazonu "beži, neću da pevam sa Macom Diskrecijom na Pinku"

Tek kada su došli do stepenica za izlazak na binu, Dušica je shvatila da se nešto čudno dešava kada je videla ostale Zadrugare kako se smeju. Tek tada je shvatila da za rukav vuče pogrešnu osobu i da je to zaista jedan od Amidžinih scenarista.

Uostalom, pogledajte i sami na ovim slikama, koliko oni zaista liče. 

Ognjen Amidžić nije video ovu scenu, ali kažu da se slatko nasmejao posle kada su mu prijatelji ispričali šta se dogodilo. Od tog trenutka, Amidža u svom timu emisije ima "Lažnog Vojketa". 

Da li zaista liče ova dva momka? 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top