KRISTINA KOCKAR TRUDNA?! Njeno stanje evidentno, sada se postavlja JEDNO PITANJE! Ovo je NJENA REAKCIJA (VIDEO)

Kristini Kiji Kockar danas ponovo nije bilo dobro, pa je povraćala, a od nje se ni u jednom trenutku nije odvojila Zorica Marković. Pevačica pruža potpunu podršku Kockarevoj od trenutka kada je ušla na luksuzno imanje.

Kockareva je i danas imala problema sa stomakom, a pevačica se zaista zabrinula za njeno evidentno loše stanje, pa joj je nudila hranu.

- Sinoć sam povratila kiselinu. Samo mi je krenulo. Ne mogu ništa da jedem. Non-stop me stomak boli, malaksala sam. Fizički mi nije dobro, nije do psihe. Znam kad je od stresa, a sad mi konstantno nije dobro, fizički nije u redu - rekla je Kristina.

Inače, na društvenim mrežama se uveliko povela polemika i postavlja se pitanje o Kijinoj trudnoći, a simptomi koje ima apsolutno idu u prilog tvrdnji. Međutim, Kristinini fanovi, a i objektivni gledaoci ipak odbacuju ovu mogućnost kao malo do nimalo verovatnu.

- Moraš na silu nešto da pojedeš. Probaj. Ako hoćeš, ja ću neku supicu da ti spremim - nudila je Markovićeva svoju prijateljicu.

Kija je odbila hranu, a zatim su njih dve krenule u pab, gde je Kristina sa Zoricom podelila nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.

- Prošlog leta je Slobodan četiri puta išao na more, a ja samo jednom, nisam mogla da izdržim. Najbolje se osećam zimi, tad uopšte nemam problem - rekla je Kija.

Kockareva je nastavila priču, pa se dotakla i snova koje je sanjala poslednjih noći. Ovo je veoma zanimalo Zoricu, pa se njihov razgovor odužio.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top