ULETELI LEKARI! Sloba se ne odvaja od Kije! PLAČE I DRŽI SE ZA STOMAK! (VIDEO)

Kristinu Kiju Kockar danas je ponovo boleo stomak. Ona se probudila i odmah počela da se žali na stomačne probleme. Pored Kije su se odmah stvorile Jovana Tomić Matora i Ana Korać, ali ipak, Kockarevoj je nedostajao neko drugi.

Kada je njen suprug Slobodan Radanović čuo da Kiji nije dobro, on je odmah skočio sa kreveta i odleteo u pab, gde je Kristina ležala.

Iako je do tada bio potpuno slomljen i neraspoložen za bilo kakvu priču sa svojom devojkom, Lunom Đogani, Radanoviću nije bilo teško da odmah dođe do Kije i bude sa njom.

- Šta ti je Kristina? Šta si jela? Šta si pila - ispitivao je pevač svoju suprugu.

Veliki šef je i ovoga puta reagovao blagovremeno pa je Kija posle par minuta lekarski zbirnuta, a do tada je uz nju bio Radanović koji ju je sve vreme držao za ruku.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top