NABIO ME, LJUBILI SMO SE... Luna pričala šta je radila sa Slobom u bazenu, a onda se DOTAKLA KIJE!

Luna Đogani je u toku današnjeg dana sa svojim dečkom Slobom Radanovićem razgovarala o njegovoj supruzi Kristini Kiji Kockar, a kasnije je pričala i sa Milanom Miloševićem koji razgovara sa obe ove ukućanke i svakodnevno upija sve informacije koje mu serviraju.

Luna je sada ponovo pokrenula temu o njihovom odnosu, a onda mu je priznala da se oni i te kako suzdržavaju od svega, i da naročito obuzdavaju strast, a onda je opisala šta se desilo kada se danas sa Slobom brčkala u bazenu. 

- Dobro, on je rekao da bi tebe izabrao, to je prvi put rekao posle svega što se desilo - konstatovao je Milan.

- Među nama postoji strast, neopisiva! Ma, samo kad ga pipnem... Ne možeš da veruješ. U bazenu danas nabio me tamo, ljubili smo se... - objašnjavala je usplahireno Luna.

Milan je pomno pratio sve šta mu je Luna pričala, ali su mu ipak još neke stvari ostale nejasne. Šta je Luna još ispričala, pa je time zbunila Milana, saznajte na snimku ispod:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top