LEPI MIĆA RASPLAKAO TEODORU PSOVKAMA: Uleteo Anđelo DA JE BRANI, lupio sto, sve PRŠTALO od stakla, Bane Čolak hospitolizovan, Teodora izvedena (VIDEO)

Trenutno je HAOS u Zadruzi. Za stolom je sve izgledalo mirno, a onda je usledio šou Lepog Miće koji je vređanjem i pričom p Ćazimu uspeo da iznervira toliko Teodoru da je ona krenula da plače majci na ramenu.

Mići to nije bilo dovoljno pa je nastavio sa salvom uvreda, na šta je morala da reaguje Goca, ali Mića po navici se nije tu zaustavljao. 

Do tog momenta sve je to mirno slušao Anđelo, koji je u jednom momentu naglo ustao i udario sto, tako da su sve čaše i tanjiri krenuli da se lome. Jedan komad stakla je udario Banera Čolaka, dok je obezbeđenje izbacilo napolje Lepog Miću koji je nastavio da psuje po Anđelu.

Zadrugari su jedva zadržali mladog manekena tako što su ga podigli u vazduh. 

Sve je ovo išlo uživo u programu, a strasti se nisu smirile ni kada su svi izašli napolje, pa se svađa preselila u dvorište. 

Ovde je već bilo prisutno obezbeđenje, tako da nije bilo moguće doći do fizičkog kontakta!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top