ZATO JE NASTAO HAOS - SLOBA KIJI U LICE Nećemo se NIKAD pomiriti! Ona PRE loma izašla iz Zadruge (VIDEO)

Kristina Kockar i Slobodan Radanović pre nekoliko dana u hotelu su slavili prvu godišnjicu svog braka. To sve najteže je palo pevačevoj devojci Luni Đogani, koja je u noći sa utorka na sredu bacala sve po pabu i rekla pevaču kako preko nje želi samo marketing. A onda se desila eksplozija haosa u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" između Kristine Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Sinoć je Luna uništavala pab, a sada je Kija u žestokoj svađi sa Slobom urlala u nervnom rastrojstvu i šutirala i bacala inventar po dvorištu. Sve je počelo kada je uživo u emisiji Sloba eksplicitno rekao da je siguran da se nikada neće pomiriti sa svojom još uvek zakonitom ženom. Kija je posle toga napuštala "Zadrugu" na kratko, a onda je nastao haos u dvorištu.

Čitav haos u odnosu Slobe i Kije (a taman je delovalo da se mire), počeo je kada su večeras gledaoci "Zadruge" pitali Radanovića da li može da ustane i javno da kaže da je sto posto siguran da se neće pomiriti sa suprugom koju je prevario.

- Sto posto sam siguran da se neću pomiriti sa Kristinom! Amin! - rekao je Sloba i seo.

Ovo je postalo zista smešno. Jutro sam čuo takve jauke, ali je to ok, ja ću sve da blagoslovim. Svi lažu i lagali su sve vreme i danas lažu. Ako kaže nekome: "Ne želim da te gledam očima", onda kraj priče! - pričao je Mića o Luni.

U toku Mićinog govora umešao se Slobodan Radanović koji je ušao u manju raspravu sa svojim cimerom, a zatim je počeo da se svađa sa suprugom Kristinom Kockar.

- Videla sam ja kako me voliš, kao osobu. Rekao si! Nemoj da se k*rčiš! Jadan si! Dovoljno mi je da znam! - govorila je Kija Slobi.

- Šta znaš devojko? - zapenio je Sloba na ženu.

Posle toga je Kija napustila Belu kuću i otišla u dvorište i to dok je Luna pričala.

A onda je voditeljka Katarina Nikolić rekla da je Kija i napustila "Zadrugu" na kratko jer joj je bilo loše i morala je da izmeri pritisak. Čim se vratila nastala je drama koja čini se pokazuje da od pomirenja i očuvanja braka - nema ništa.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top