MIKI NIJE POTPISAO NOVI UGOVOR: Sve je velika prevara, MIKI JEDINI NIJE HTEO DA OSTANE DUŽE, zato je i lažirana njegova diskvalifikacija

Kao grom iz vedra neba se pronela informacija iz Zadruge kako je Miki diskvalifikovan. Preko dana, samo je napustio rijaliti i to neposredno pred kraj meseca, dokle je i trebao da traje prvobitno rijaliti program.

Iz pouzdanih informacija, bliskih produkciji, prenosimo vest kako je cela situacija izlažirana.

Pre nekoliko dana, produkcija je postavila paklen plan pred sve Zadrugare. Da ostanu još mesec dana u rijalitiju, ali svi da dobiju duple honorare. Ko je koliko zaradio do tog trenutka, pa puta dva. 

Naravno, Kija, Luna i Sloba, koje su zvezde ovog rtijalitija, sigurno nisu naplatili honorare po svojoj popularnosti. Međutim, kod Mikija je bila drugačija situacija.

On je imao najveći honorar od svih ukućana, uz sve to pristuni su bonusi, ali i poseban novac koji je dobio za ljubavnu avanturu i odnos sa Nadeždom. Spominje se cifra od 20.000 eura samo za to. 

Ako bi sve sabrali, Miki je u ovom rijalitiju zaradio sigurno 80.000 eura. Nije hteo da se kocka, očigledno, pa je dolučio da ne produži ugovor. 

Produkcija je smislila plan, kako bi sve izgledalo prirordno, jer jedino on nije hteo da ostzane duže u rijalitiju.

Lepo je izašao na vrata, novac će mu biti uplaćen na račun, a svoje ukućane će do kraja gledati samo na malim ekranima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top