NIKAD TI TO NE BIH URADILA: Sloba i Kija komentarisali Lunino histerisanje! (VIDEO)

Prethodne večeri, Kristina Kockar proslavila je 29. rođendan u rijalitiju. Tim povodom, Veliki šef je priredio žurku za pamćenje za sve zadrugare, a od Kije se nije odvajao njen suprug Slobodan Radanović. Zbog ovakve prisnosti supružnika, Slobina bivša devojka, sa kojom je prevario Kockarevu, Luna Đogani napravila je scenu i želela da napusti "Zadrugu".

Da je juče definitivno bio jedan od najburnijih dana u Beloj kući, dokazuje i činjenica da je Miki Đuričić svojevoljno napustio Zadrugu, nakon čega je stiglo pismo kojim je javnost obaveštena da je pčelar iz Kupinova diskvalifikovan. 

Sve ove neočekivane situacije komentarisale su Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Ana Korać i Kija. U njihov razgovor povremeno se ubacivao i Sloba sa svojim zapažanjima.

- To je njegova sramota. Ali ona traži takve momke, traži nevolje. Treba svaki dan da razmišlja kakvog je raspoloženja - rekla je Kristina za Mikija i njegovu verenicu koja je ostala u rijalitiju, Nadeždu Biljić.

Nakon ovoga, Kija se prisetila i svog odnosa sa Radanovićem, za koga je naglasila da nikada nije bio agresivan prema njoj.

- Ja sam sa Slobodanom prošla svakakve trenutke ali nikada nisam došla do te situacije da pomislim da će možda da me udari. On nikada nije povisio ton na mene, a ja sam naporna. Zato sam se i udala za njega. Jedna njegova vrlina je ta da, kad popije, zna da se ponaša, lepo se ponaša, nikad me nije izblamirao. A ovde je ludilo - rekla je Kristina.

Tada se u razgovor umešao Radanović koga je interesovalo o čemu njegova supruga priča.

- Kažem da znaš da se ponašaš kad popiješ napolju, a ja ovde znam da se ponašam a ne znam napolju. Njemu je krivo što sam ovakva ovde a nisam takva bila spolja. Ali mi ovde ništa ne radimo. Ja ne mogu da sudim o ovome ovde jer sa kim si takav si, utiče osoba. Nikad ne bih dozvolila sebi da se tako ponašam na televiziji, da pravim scene. Ne bih ga dovodila u tu situaciju, nisam ga ni dovodila. Nikad nismo jedno drugom pravili ljubomorne scene. Nemam ja 22 godine - rekla je Kockareva inspirisana upravo situacijom koju je napravila Luna prethodne noći na kapiji luksuznog imanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top