LICE U LICE! Kija otkrila Luni SVE što je Sloba pričao o njoj, ona ODLEPILA! A njegov odgovor... SKANDAL

U toku sastanka, gde je novi vođa Teodora Džehverović birala potrčke, došlo je do žestoke svađe između Slobodana Radanovića, Kije Kockar, Lune Đogani i Milana Miloševića.

Kao i uvek, priča se vodila oko toga šta pevač priča svojoj supruzi, a šta svojoj devojci, Luni.

Nakon što se emisija završila, blogerka je razjareno tražila Radanovića u želji da razjasni sve nejasnoće.

Sloba je za to vreme bio iza automobila kod hotela a kada ga je našla, Luna je odmah osula paljbu po svom bivšem dečku.

- Šta si pričao Kristini o meni? Ona mi je rekla da si ti pričao neke stvari iz mog privatnog života. Kako ja tebi posle svega verujem. Kako te nije bar malo blam - vikala je Luna.

- Nisam ništa pričao. Boli me ku*ac da ti se kunem. Za šta da me bude blam kad nisam ni jednu reč ružnu rekao o tebi - odgovorio je Sloba.

Đoganijeva je spomenula i situaciju posle Kristininog rođendana kada su Kockareva i pevač bili izuzetno bliski u bazenu.

- Sad se pravdaš svojoj ženi što si mi dao čokoladice. Znam da ste se mazili u bazenu posle rođendana - rekla je Luna.

- Je l' si ti bolesna? Ko se mazio, nismo se mazili. To su tvoji prijatelji namestili da budete ti i Đekson u izolaciji, to nije Teodorina ideja. Oni pričaju da se vas dvoje sada muvate - odbrusio je Radanović.

Sloba je nakon ovoga opsovao svoju dojučerašnju devojku i otišao od nje međutim ona ga nije ostavljala na miru.

- Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci, nije te sramota. Izabrao si mene da se sa mnom igraš osam meseci. Kako vas nije sramota oboje - vikala je Luna.

Dok su se Sloba i blogerka svađali u dvorištu prišla im je i Kija, pa se i ona umešala u raspravu.

- Nemoj da se praviš lud, je l' smo pričali do sedam ujutru? Rekao si da je labilna. Pričao je mnoge stvari o onome što se pokazivala, da je labilna, da je nenormalna, da je klinka. Razočarao si me jako zato što si pi*kica i gledaš ako ne uspeš sa mnom, da budeš sa njom. Ako ne uspeš sa mnom onda ćeš sa njom, zato što si pi*kica. Koga ti praviš budalama? Sutra ću da kažem sve - rekla je Kristina misleći na svoje sutrašnje gostovanje u Amidži Šou.

- Boli me p*nis, sad se svađajte vas dve sa mnom - rekao je Sloba i otišao od obe.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top