KIJA SE KLELA SLOBI U NEROĐENO DETE: Očigledno je da te volim i radim sve kako bih OČUVALA NAS AKO SE POMIRIMO! (VIDEO)

Nakon žestoke svade koja se dogodila izmedu Slobodana Radanovica, Kristine Kockar i Lune Ðogani, supružnici su odlucili da saberu utiske nasamo.

Kockareva je razgovarala sa zadrugarkama o minuloj situaciji, kada su se ona i Luna svadale sa Radanovicem, pa je pokušavala da sabere misli i dode do rešenja.

-On se plaši šta ce mama da mu kaže - prokomentarisala je Sanja Stankovic pevacevo ponašanje.

-On je ocigledno pi*ketina! Necu da se mešam u taj odnos. Taj jaz izmedu mene i njegovih roditelja se napravio zbog njega, on je od mene napravio vešticu, jer sam kao ja donosila odluke, a on nije mogao i nije znao da donese odluke. Od sitnica pa sve do ovakvih stvari. Ja sam imala Andriju spolja, on mi je prebacio nekoliko puta za njega - rekla je Kija.

U tom trenutku, zadrugarima okupljenim oko Kristine, prišao je Sloba kog je supruga odmah pocela da ispituje o njegovom razgovoru sa Lunom Ðogani.

-Cestitam na svemu što si sad pricao sa Lunom. Šta ti imaš da razgovaraš sa njom, to je u redu da ti komuniciraš sa ljubavnicom? Je l' moguce? Je l' si ravnodušna jer te Srdan ceka napolju, to si je pitao? Je l' ti bitno da li je ona ravnodušna zbog tvog ega ili ovako - pitala je Kija.

-Da sve sam je to pitao, pitao sam je da li je konacna odluka da ne komunicira sa mnom - odgovorio je Radanovic.

Supružnici su ipak odlucili da spuste loptu, pa su otišli do automobila kod hotela i porazgovarali nasamo.

-Krivo mi je jer ja uvek potuaram svoja leda da ne bih tebe povredila. Da bih ocuvala to izmedu nas ako bi se pomirili. Ocigledno je da ja tebe volim. Da ti ne bi mene zamrzeo - rekla je Kija.

-Ti stalno pretiš nekim poverenjem - bio je zacuden Radanovic.

-Ne pretim ja cu sve reci sutra. Zašto ne doneseš sam odluke? Zašto zbog sebe ne kažeš Luni "Želim da budem sa tobom" ili da kažeš meni "Želim da budem sa tobom" ili da nas oteraš obe. Ni ja ni ona to nismo zaslužile. Sutra cu u Amidži šou da kažem sve ono što smo pricali ono vece. Osim ako mi kažeš da to sve nije istina - rekla je Kockareva.

Radanovic se pravio nevešt te je naveo da se ne seca o cemu su sve pricali prethodne noci.

-One konkretne stvari. Ako je to istina, ja cu da ti pomognem i da kažem umesto tebe, da opet donesem odluku i da olakšam i meni i tebi. To cu uraditi zbog sebe ali i zbog tebe. Prekini to da radiš! Je l' to bila istina? Samo mi reci. Je l' lek? A za cokoladicu - rekla je Kija.

-To sam ti sve rekao, ne mogu da ti objasnim to. Alo budalo, cuo sam da je pricala sa nekim da joj se jede nešto slatko, pre tri sata. Šta pricaš to, ja sam bio sa Ðeksonom ceo dan u pabu - pravdao se pevac.

-Bilo mi je krivo kad si odreagovao onako kad si ti bio u wc-u a ja ti spolja pricala. Kunem ti se u sebe, u tebe, u nerodeno dete, a znaš da mi je to najvažnije - rekla je Kockareva.

Supružnici su se dobro potrudili da gledaoci ne shvate konkretno o cemu pricaju ali je ocigledno da su oboje odlucili da zakopaju ratne sekire i da ubuduce funkcionišu normalno.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top