VRHUNAC GADOSTI U WC-u ZADRUGE! G*vno je... A? Ukućani u ŠOKU! Gospode, zar ONA? (VIDEO)

Učesnici "Zadruge" zatekli su neverovatnu gadost u WC-u u kući, kada su otkrili da je neko obrisao zadnjicu majicom Sanje Stanković.

- Neko je obrisao g*zicu sa Sanjinom majicom! - viknuo je Miki ušavši u spavaću sobu, a zadrugari su počeli da se zgražavaju i komentarišu ko je to mogao da uradi. Da stvar bude još gora, ako je verovati rečima Jovane Tomić Matore, za ovaj prekršaj su osumnjičene isključivo ženske učesnice rijalitija: Dragica Janičić, Miljana Kulić i Žiža Stojanović - jer su one pre ovog otkrića bile u toaletu. Novinar Milan Milošević rekao je da misli da je reč bila o Žiži... Da li je zaista bio reč o ovoj starijoj dami - možda nikada neće biti otkriveno. Pogledajte:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top