OBRT! PEVAČ STAVIO TAČKU... Veliki potres ljubavne trojke! Sloba PRIZNAO šta želi sa Lunom!

Zadrugare je večeras je posetila voditeljka TV Pink, Dušica Jakovljević, koja je tu kako bi njima postavljala pitanja gledalaca. Očekivano, među prvima koji su dobili pitanje bio je Sloba Radanović, što nije čudno obzirom na sve ono što se desilo sinoć i danas između Lune Đogani i njega.

Zar te nije blam što si obmanjivao gledaoce sve do sad? - upitao je jedan gledalac, na šta je Sloba imao spreman odgovor.

- Nisam nikog obmanjivao, zaista se nije desilo to što su pričali. Sada im svima kažem da sam javno zaljubljen u ovu devojku. Ja imam potpuno razloge zbog kojih smem to sebi da dopustim. Da, zaljubljen sam u Lunu Đogani. - rekao je pevač i dobio aplauz.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top