SARA OŠAMARILA LEPOG MIĆU: Iznervirana, skočila na Lepog Mičću i uspela da ga dohvati dok obezbeđenje nije intervenisalo

Još jedna burna noć u rijalitiju.

Posle žestokih svađa, po običaju je krenuo Lepi Mića sa svojim najjadnijim uvredama, šundom i kičem. Na meti su bili Sara, Đekson i Vojke koji su pokušali sve da okrenu na šalu, međutim to im nije uspelo jer je Mića tvrdoglav.

Kada je krenuo da šeta po stolu i peva pesmu posvećenu marihuanu i narkomanu Đeksonu, Sara je zapretila da prođe još jednom ako sme kako bi ga videle maloletnice i njegova rođena supruga.

Na pominjanje supruge i prevare u braku, Mića je eksplodirao i krenuo rafalnu paljbu na Saru. Ona je u momentu skočila i dok je intervenisao njen dečko Vojke, uspela je da dohvati Lepog Miću.

Uletelo je obezbeđenje koje je skinulo Lepog Miću sa stola i izvelo ga napolje, a ostali Zadrugari su ostali da aplaudiraju Sari zbog šamara koji je uputila Mići.

Po običaju, opet, Mića je iz dvorišta vređao, psovao i pevao provokativne pesme. 

Sve su snimile kamere i uskoro očekujemo snimak. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top