SRUŠILA SE NA POD! Pre toga, HAOS! Gađala ga flašom u glavu, PODIVLJALA! Izveli je NAPOLJE! (VIDEO)

Andrijana Radonjić sinoć je otkrila tajnu u vezi sa Sanjom Stankvović, što je ovu potpuno izbacilo iz takta. 

Stankovićeva, inače uglavnom smirena devojka, veoma se potresla i pokušala da objasni o čemu se radi, ali nije uspela u tome, jer su svi počeli da pričaju u glas. 

- To je jedina stvar koju ona zna o meni - rekla je Sanja, a onda se u priču ubacio Andrijanin dečko, Nemanja Đerić Đekson, koji joj je rekao da ćuti. Stankovićevu je to potpuno izbacilo iz takta, pa ga je gađala flašom. 

Nju je zatim držalo četvoro da bi se smirila, a ona se zatim srušila na pod i nastavila da plače, pa su je izveli iz prostorije. Sanjina devojka, Jovana Tomić Matora, rekla je da Sanja ne želi da se niko meša u njen privatni život. 

- Trese se, a Andrijana ne prestaje (da je proziva). Koji joj se k**ac poveravala njoj? - besnela je Matora.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top