DNO DNA: Maca Diskrecija bez pardona priznala šta je radila u kupatilu sa Slobom!

Učesnici "Zadruge" su prvi put bili prepušteni novinarskim ekipama koje su im iz studija postavljali pitanja, a najškakljivija su stigla na adresu Mace Diskrecije.

Nakon što je Bora Santana uporno odbijao da pred njom kaže ono što je pričao pred ostalim učesnicima rijalitija, Maca je počela da se ljuti misleći da ju je ogovarao, ali joj je laknulo kada je čula o čemu je reč.

 

"Pričao je da si mu p*šila k**ac u WC-u", dosadilo je Lepom Mići petominutno natezanje da Bora prevali preko usta ove reči.

 

"Jesam! Istina je! P*šila sam u WC-u! Mlada sam devojka, imam svoje potrebe! Ali da se zna, nemam HIV i nemam sidu, i nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem pred kamerama", istakla je ponosno Maca, a zatim dodala:

 

"Sve je bilo diskretno. Niko ništa nije video. Bilo je, ali neće više biti. Od večeras si mrtav za mene", završila je sa Santanom Diskrecija.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top