OVAKO ŽENI NIJE TEPAO: Moj život, svet... Kakve reči Sloba govori Luni i ljubi je celu noć! (VIDEO)

Da su emocije u zatvorenom prostoru naglašene savršeno se vidi na primeru Lune i Slobe i razvoju njihove ljubavne priče u rijalitiju "Zadruga".

I pored toga što je ušla Jelena Gavrilović i unela im pometnju informacijama iz spoljašnjeg sveta, čini se da su se oni još zbližili i da ne haju ni za kakve prepreke. Oni su ležali na krevetu u sobi i Sloba je Luni tom prilikom tepao na razne moguće načine:

- Moj život, moj svet, oko moje, deo mene, moje srce... - tepao je Sloba Luni, a onda počeo da nabraja svaki deo njenog lica pojedinačno.

- Osmeh moj... Ti kad se nasmeješ, ja automatski imam potrebu da se nasmejem - rekao joj je Sloba, a onda krenuo da je ljubi.

Kada je pala noć i svi ukućani utonuli u san, dvoje novopečenih ljubavnika ostalo je budno i nastavili su da se ljube celu noć. Pogledajte ovde kako je to izgledalo:

Luna i Sloba do jutra” se ljubili i mazili #zadruga

A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top