LUNA NOĆAS LUPALA ŠAMARE SLOBI: Popišao si se po meni, njoj si pričao iste priče kao meni! SLOBA NE ZNA VIŠE ŠTA DA RADI!

Novo uzbudljivo veče u rijalitiju Zadruga.

Cela Zadruga priča samo o Slobi i Luni. Svi mediji pišu samo o Slobi i Luni, a Luna šamara Slobu neposredno posle lajva.

Svaku noć vode bezazlene diskuskisije do kasno u noć. Ovaj put, Luna je preterala i usred diskusije lupila šamar Slobi.

Kako je sve teklo...

"Izabrao si njega za omiljenog, ej Lepog Miču, popišo si se zbog toga po meni", komentarisala je Slobin izbor i nastavila: "Ajde, jel imaš muda da mi odgovoriš"

"Nemam", kratak je bio Sloba, ali je onda usledio kontranapad: "Kolko ti sereš. Šta kenjaš. šta? Ti si prva koja se popišala po meni", neumoljiv je Sloba: "Odmah kreneš da paničiš u lajvu, kada ti postave pitanje. Ni jedna devojka mi nije rekla da sam ološ ili me poslala u tri lepe materine. Tebe, ni jedna neće gledati kao ja prethodnih 9 meseci".

I onda je usledio taj šamar koji se dobro čuo u lajvu. 

Sloba je ostao zbunjen, dok je Luna krnula napolje. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top