ZAMALO DA JOJ UNAKAZI LICE, A SLOBA KAO GAZDA NIJE ZNAO KAKO DA REAGUJE: Zapenile jedna na drugu, htela da je polije kiselinom po faci!

Nadežda Biljic nocas se posvadala sa Milanom Miloševicem, posle cega je lupala na kapiju govoreci kako želi da ide kuci i kako ne može više da trpi svoje cimere. Nakon što je odustala od svoje namere, Nadežda je ušla u novu svadu, ali ovoga puta sa Miljanom Kulic.

Ove dve ukucanke posvadale su se u toku igre istine kada je Sloba Radanovic pitao Nadeždu Biljic zašto se posvadala sa Milanom Miloševicem. U toku svog izlaganja Biljiceva je plakala, a onda se žestoko posvadala sa trudnicom. Zbog njihove svade reagovalo je i obezbedenje.

-Ja sam se macko moja izlecila od svojih trauma! - rekla je Nadežda Miljani.

-Ti si se lecila od alkohola, a i dalje piješ! Ti si za poštovanje? Bane te poštovao pa je shvatio kakva si lujka! Miki ce u finalu doci po Žutu, živi u nadi da ce te Miki cekati! Živi u nadi i iluziji. Cao! Završile smo - govorila je Kuliceva.

-Ti si fabrala tudu kucu i tude pse dok nisi ostala trudna! Ti meni nešto pricaš? Kako te nije sramota? Bolje sa mosta da si skocila! Tvoj život je bedan! Jadan tvoj život i jadna ti takva! Mnogo ste poceli da se k*rcite, e sada cu i ja da se k*rcim! Bolesnice, ja imam prsten! - nastavila je Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom igre istine protekle noci.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top