ZAJEDNO NAPUSTILI ZADRUGU! Kija i Sloba dobili PAR SATI bez kamera, a RAZLOG je... Luna će ODLEPITI

Posle uspešno održane "Zadrugovizije 4", Veliki šef jutros je ukućanima puštao snimke.

Nakon toga, stiglo je pismo u kome je odlučeno ko će ove nedelje ići u kupovinu.

- Dragi zadrugari, danas će u kupovinu ići vođa sa svoja dva potrčka. Neka se Lepi Mića, Kristina Kockar i Sloba Radanović pripreme - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ostali zadrugari u međuvremenu su sastavili spiskove i dali potrčcima, kako bi im nabavili sve potrebne namirnice za ovu nedelju. 

S obzirom da u kupovinu idu bez nadzora kamera, mnogi spekulišu kako će se supružnici ponašati kada još jednom budu sami, van budnog oka Velikog šefa. Kao i to kakva će biti reakcija Slobodanove ljubavnice, Lune Đogani.

Ne sumnjamo da će Mića sve pratiti, a potom o tome obavestiti i ostale ukućane.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top