LUNA FIZIČKI NASRNULA NA SLOBU: Najveći haos do sada u Zadruzi, velika svađa trajala do jutra! Luna pukla uživo u programu!(VIDEO)

Nakon poslednje žurke u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", došlo je do velikog haosa. Luna Ðogani i Slobodan Radanovic nisu celu noc razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom.

Ðoganijeva je zahtevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želeo. Blogerka je zatim pocela da se unosi Radanovicu u facu i da ga vuce. Ona mu je Luna prosula pice po majici, nakon cega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavacu sobu.

-Šta sam ja uradila? Šta sam uradila? Reci mi! Odgovori mi! Alo, ti si se meni obratio nisam ja tebi! Šta sam ja uradila? Nemoj da me guraš pi*ko jedna! Nemoj da me guraš! Ništa nisam uradila! - govorila je Luna Slobi.

Kako je Sloba otišao u spavacu sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svada izmedu ovo dvoje zadrugara, kada je Luna udarala Slobu po ledima.

-Ona je mene udarila! Budala jedna ona ce mene da udara! Kreten! Deseti put me udarila! Marš u pi*ku materinu! - bio je ljut Sloba.

-Što si me gurnuo? Ti si se meni obratio! Koliko si ti jadan! Što sam ja jadna? Lepo pricaj sa mnom! - pricala je Luna Slobi u sobi.

Ðoganijeva je zatim otišla na kapiju gde je lupala, govoreci kako ju je Sloba ponizio, posle nekoliko minuta Luna je lupala stvari u radionici, a zatim se uputila na farmu gde je cupala seno i vikala.

-Ponizio me, kao k*rvu me ponizio! On meni da govori da sam jadna? Ma ne zanima me moja mama, treba da zna kakav sam pakao prošla zbog njega. Bilo mi je prelepo vece, što je morao da ga uništi? Pi*ka ti materina, j*bem ti dan kada si se rodio! Šta sam ja uradila? Ne obram mu se celo vece i on mi kaže da sam jadna, alo kao kera me je terao!  - govorila je Luna.

Blogerka je zatim otišla do sobe za izolaciju gde su se nalazili Sloba i Kristina Kockar koja je bila šokirana kada je videla šta je Luna uradila Radanovicu.

-Au brate, daj ruku da vidim! J*bote, jesi li normalan? Hoceš da idem da je prebijem? Rekla sam ti sintetika! - govorila je Kija Slobi.

-Pi*ko, sada ce ona da te teši? - rekla je Luna, a onda joj je Kija odbrusila:

-Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izadi napolje! Izadi napolje ti si devojko bolesna, ispala ti je pi*ka! Iskulirajte me iz vaših svada! - govorila je Kristina Luni.

Luna je u nastavku nastavila da lupa na vrata "Zadruge", uspela da se posvada sa Nadeždom, a nekoliko ukucana ju je smirivalo. U nastavaku je Ðoganijeva plakala u dvorištu, a zatim su je zadrugari odveli na spavanje. Sloba i Kija vec su bili u svojim krevetima, a Radanovic je cvrsto spavao. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su u nastavku.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top