PINK ČASTI SVE ZADRUGARE: Svima je povišio nagrade, oni ZENEMELI, ODUŠEVILI SE OD CIFRE KOJA MUTI GLAVU! (VIDEO)

Danas je u Beloj kući organizovana interesantna igra, koja je zabavila učesnike i skrenula im misli.

- Dragi zadrugari vreme je za malo igre i reakreacije. U ovoj igri ćete učestovati svi. Neophodno je da se podelite u dve grupe po 12. Nakon podele će vođa izgovoriti učesnike svake grupe. Svaka grupa mora smisliti ime pod kojim će se takmičiti. Tek kada usaglasite imena i kada ga svi iz grupe prihvate izaći ćete u dvorište. Oba tima moraju sesti u linije, jedni pored drugih na liniji pored bazena. Prvi u lancu će uzeti lavor i dodati onome iza sebe koji će prihavtiti lavor takođe nogama i tako do kraja lanca. Ako lavor ispadne ili se prospe voda, morate početi iz početka. Lavore ne smete vući po podu niti dirati rukama. U ovoj igri pobeđuje ekipa koja uspe da prenese lavor do kraja kolone ali tako da u lavoru bude vode - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitao ovonedeljni vođa Lepi Mića.

Do samog kraja bilo je neizvesno ko će poneti titulu pobednika jer su svi podjednako bili uporni i istrajni. S obzirom na to da je grupa Džezveri ipak bila pobednički tim, Veliki šef im je tim povodom poslao pismo, ali i slatku nagradu.

- Dragi zadrugari, u današnjoj ekipi pobedila je grupa Džezveri. Čestitamo im na pobedi, a njihova nagrada nalazi se pored sandučeta - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Učesnici su bili presrećni kada su videli da je reč o lubenici, a kako je to izgledala sama igra i reakcija na nagradu pogledajte u nastavku:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top