Luna GRCALA U SUZAMA kad je čula da je Sloba VREĐAO njene roditelje, ON JOJ ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Tokom prethodne noci zadrugarima je pušten snimak kada su Luna Ðogani i Slobodan Radanovic ušli u žestoku svadu nakon poslednje žurke koja je organizovana u Beloj kuci. 

Tada je blogerka nasrnula na Slobu, a on je iz besa nazvao pogrdnim imenima svoju bivšu devojku, a onda i uvredio njenu majku, Anabelu Atijas. Ona ga je prekorela zbog toga, dok se on pravdao da pevacica nije javno trebala da spominje imena pojedinih zadrugara. Ovo je nateralo suze na oci blogerki. 

-Reci šta sam ja konkretno rekao za Anabelu? Najlošiju stvar koju sam ja rekao za Anabelu jeste da nije trebalo u pozivu da ti spomene neke ljude i nakaci ti ih na vrat, za Micu, Zoricu.. Nikad nisam ružnu rec rekao za tvoje roditelje. Nemoj to da izjavljuješ. Kad Anabela njih prozove imenom i prezimenom, kad oni iskomentarišu tebe za ovim stolom, ja se raspravljam za stolom, ni Gagi ni Anabela, nego ja i ja sam bio uz tebe kad niko nije - vikao je Sloba. 

Blogerku je uvredilo što je na snimku cula kada je Sloba u afektu opsovao majku, dok je to pevac izgubio iz vida. Dok je on vikao na Ðoganijevu, ona je grcala u suzama i nije mogla da dode do reci. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top