RAZMENJIVALI NEŽNOSTI! Miki i Nadežda se zagrlili, ali je sve krenulo naopako kad je on REKAO OVO! (VIDEO)

Turbulentan odnos između pevačice Nadežde Biljić i Mikija Đuričića ne jenjava. Priroda njihovog odnosa varira od raspoloženja, a znajući da je pevačica ustala na levu nogu, sukob se mogao očekivati. Ona je sa Zlatom Đurković i Vladimirom Tomovićem komentarisala odnos sa Đuričićem, govoreći kroz šalu da su i dalje u vezi, ali da sve to kriju.

- Ona je kao konj zaljubljena u mene, evo zagrliću je. Znam ja to. Mi smo drugovi stari - rekao je Miki.

- Ona je sad rekla da ste vas dvoje i dalje u vezi - dobacio je Vladimir Tomović, ali je Nadežda žustro dodala:

- Ne zanima me, uvalio si me u govna, napravio si mi problema sa Miljanom, evo ga, sad će da ide da priča po kući sve ovo što mu pričam - pričala je Biljićeva, dodajući da će da priča svima šta je sada njoj rekao.

Pčelar je nakon napuštanja restorana odlučio da se ipak vrati i razjasni situaciju sa Nadeždom, ali ipak to mu nije pošlo za rukom.

- Nadežda kaži mi da l' smo u vezi, mi smo smo drugovi, čujemo se redovno. Sad šalu na stranu, rekao sam ti da se ne kačiš sa Miljanom i Marijom. Nisam ti je ja natovario... Ja sam izašao zbog nje iz rijalitija - rekao je Miki na šta se Nadežda nadovezala:

- Ti meni sad kažeš da sam ja rijaliti igrač? - ljutito je pitala Nadežda nakon čega je rekla da su njih dvoje završili svaku priču.

- Hvala Bogu - rekao je Miki uz smeh.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top