TI SI BOLESTAN INVALID! Luna plakala kao kiša ZBOG zadrugara! Onda se umešala ONA i napravila HAOS!

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su danas imali svađu, jer je Stanija od Lune Đogani čula da je Vladimir Tomović grlio Minu Vrbaški. Vest o tome možete pročitati ovde.

Luna je to čula i naravno nije želela da mu ostane dužna i odmah je to raspravila sa njim. Vest o tome možete pročitati ovde.

Nakon ovih uzbudljivih događaja Đoganijeva je plakala jer nije želela da ponovo bude uvučena u intrige. Utehu su joj pružili Lazar Jeremić i brat Adam Đogani. 

Lazar je bio veoma nežan prema njoj.

- Znaš šta si proživela. Ti si bolestan invalid. To retko ko ima, to je nešto najlepše, ali je najgore po tebe samu. To je nešto najlepše što neko može da dobije. Ali ne smeš toliko da daš na sebe. Ja ti se divim, majke mi - pričao je Lazar. 

Brzo se umešala Miljana i napala je.

- Nebitan je Vlada sada, sada mi je bitan odnos između mene i tebe. Rekla si "boli me ku*ac za sve". Tu sam se pronašla. Je l' možeš da kažeš "boli me ku*ac za većinu" - pridikovala joj je Miljana. 

Lazar je branio i pokušao da izgladi situaciju.

- Kad tako kaže misli na ljude sa kojima nema super komunikaciju. Ti znaš kakav odnos vas dve imate. Loše se izrazila - branio je Lazar Lunu. 

Luna je pokušala da se odbrani.

-Ti znaš da ja tebe nikada nisam uvredila. Ako možeš da mi ovo zameriš, onda te boli ku*ac ma mene - rekla je Đoganijeva, ali joj je ubrzo potom i rekla da se kaje zbog reči koje je izgovorila.

Na kraju su ipak izgladile situaciju.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top