OMAKLO IM SE: Zadrugar ležao na njenim grudima, a onda se videlo VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! (VIDEO)

Zadrugari Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon su se, odmah po ulasku u Imaginarijum, zbližili, a mnogi su pomislili da među njima već sevaju "ljubavne varnice". Međutim, danas se desilo nešto čemu se nisu nadali!

Naime, Dorotea je dopustila Brendonu da joj stavi glavu na njene grudi, što je on odmah prihvatio, ali se nije nadao da će se u jednom trenutku, kada se sklonio, njoj pomeriti majica i da će pokazati i više nego što treba.

Njih dvoje su se slatko ismejali ovoj situaciji, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top