OPŠTA PANIKA U PAROVIMA, LUDAČA SVE PORAZBIJALA: Uništila celu vilu, terapija i lekovi koje pije nisu pomagali (FOTO)

Nikola Lakić isterao je Izabelu Alijoski, svoju bivšu devojku iz tuš kabine, kako bi njegova sadašnja devojka, Aleksandra Coka Tasić mogla da se spremi za emisiju.

Izabela je skočila je na njega i uputila mu nekoliko uvreda.

"Alo, seljačino, što me guraš, odakle ti pravo da me pipnes?", vikala je ona, dok je Lakić otkrio da mu je Izabela pokidala lančić.

Potom je došla njena majka Slađa, želeći da "izgladi" stvar, a u tom trenutku je Izabela odugrnula Lakića, pa se on samo naslonio na tuš kabinu, iz koje je vikala Coka.

Izabela je bila veoma besna, pa su uvrede i psovke "pljuštale" i sa jedne i sa druge strane.

"Ajde babo, jesi li završila?", uzvikivala joj je ona, dok joj Aleksandra nije davala mnogo pažnje. Sve se završilo tako što je Coka završila svoje sređivanje, pa ju je Nikola sproveo da je neko ne povredi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top