Pogledajte ŠTA je Stanija uradila PRE IZLASKA! Rešila da se zameri Luni? Pljunula je, pa OTIŠLA (VIDEO)

Zgodna starleta Stanija Dobrojević pre sat vremena napustila je rijaliti i više se neće vraćati (detaljnije pročitajte ovde).

Svoje poslednje trenutke Stanija je provela gostujući u emisiji "Radio Amnezija" kod Bore Santane i Baneta Čolaka, gde je govorila o brojnim aktuelnim temama.Za početak ona je objasnila šta znači pojam "starleta", pošto je ona jedna od prvih dama sa naše estrade koja je počela da ga koristi.

- Ja sam poslala poruku da starlete treba da budu lepe, zgodne, obrazovane, nezavisne, da vode računa o treningu, ishrani, znači nešto pozitivno ali ujedno i fensi. Ali onda su taj epitet dobijale devojke koje su došle sa ulice, hapšene prostitutke, silikonjare, separeuše, splavarke... Taj epitet je dobio pogrdno značenje, tako da ja nikad nisam bila starleta - opisala je ona.

Nakon toga, Dobrojevićeva se osvrnula na svog momka, Vladimira Tomovića, te je otkrila kako izdržava bez njega i da li joj nedostaje:

- Svi znaju da sam izuzetno jaka, psihički izdržljiva. Videli ste da su me čoporativno svi napadali. Bila sam njihova žrtva i oni su me doveli do prvog mesta. Jako sam izdržljiva i mogu sama. Sa Vladimirom je bila jedna lepa, iskrena priča, mogli smo da imamo lepu ljubavnu priču. Nedostaje mi mnogo, to niko ne razume. Dosta sam se vezala za njega. Nedostaje mi čak i da se svađa sa njim - rekla je Stanija.

Njoj su  potom Aleksa Savić i Marko Petrušević otpevali pesmu "Samo se noćas pojavi" koju joj je navodno posvetio Tomović. Zatim je starleta kratko odgovorila na sledeće pitanje o Kristijanu Goluboviću.

- Ne želim više nikada u životu da ga vidim - rekla je šturo Dobrojevićeva, a onda se osvrnula na svoje cimerke u kući, te je prokomentarisala određene zadrugarke - Lunu Đogani, Aleksandru Subotić i Zerinu Hećo.

- Zerina je pokazala netrpeljivost prema meni, ne znam zbog čega. Ne znam zašto iznosi negativno mišljenje o meni. Ali sa druge strane rispekt, ako me ne voliš, pokaži da me ne voliš, to mi je ok. Aleksandra Subotić je najveće razočarenje za mene ovde. Bili su mi dragi kao par ona i David. Aleksandra me je napala kada su videli da se priča vrti oko mene. Ona je u medije dospela tako što je skinula mami dečka i sa njim napravila dete. Što se tiče Lune, nisam neko ko morališe i sudi, ali jesam ušla sa predrasudama sa onim što znam o njoj iz "Zadruge 1". Čula sam da je i napolju skinula dečka drugarici, ali želim da kažem svaka čast pogrešila sam, ako pokaže da je drugačija. Zadaje niske udarce, ima pogan jezik. Ne znam da li nju neko savetuje, ali neka vreme pokaže. U suštini nemam loše mišljenje o toj devojci i volela bih da me demantuje i da imam najbolje mišljenje o njoj - završila je starleta te je ovo bilo njeno poslednje izlaganje u "Zadruzi".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top