DISKVALIFIKACIJA ALEKSANDRE SUBOTIĆ? Udarila na PRODUKCIJU! Otkrila sve!

Aleksandra Subotić je napravila haos kada je saznala da će se u Beloj kući veriti njen tata i majka Mine Vrbaški.

- Ološi jedni! J*bo vas rijaliti! Jedva sam izdržala ono što su mi tamo radili, sad treba i ovo ovde da trpim! Neću! Ja mogu da trpim rijaliti, ali ne mogu da podnesem da mi se sve prenosi u kuću! Šta meni ova žena tako odgovara? - vikala je Aleksandra u histeriji, pa nastavila da vređa produkciju:

- Ona je sve znala, ova k*rvetina! Znala je, jer ide tamo na sastanke! Sve joj se govori! Znala je da ulaze i Jelena i Ana, sve je znala! Imala je sastanke sa produkcijom! Neću više da trpim da mi se tu neka fukara smeje u lice! K*rvetine! Prodale biste svoju porodicu za kadar! Pustite me na miru! Ja ovo nisam potpisala! Sad ću ja da idem u produkciju da vidim o čemu se ovde radi! Sve znaju šta će da se dešava ovde! Stalno sve znaju! Večito idu na neke sastanke! Boli me uvo! - vikala je Aleks dok su bezuspešno pokušavali da je smire, a da li će biti posledica u vidu diskvalifikacije ili neke druge kazne, ostaje da vidimo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top