LUD LI JE? Ono što je Lepi Mića uradio ZALEDIĆE VAM KRV u venama, zadrugari ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Zadrugar Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, poznat je po tome da je u prošloj Zadruzi svakog dana plivao u bazenu kako bi na taj način održao svoju liniju i pritom se bavio sportom. 

To je slučaj i ove sezone. Ipak, danas je prvi put padao sneg, pa se moglo očekivati da će danas preskočiti svoje aktivnosti u bazenu. On se skinuo i skočio u bazen. Mina Vrbaški i Marko Miljković su pored bazena sedeli i smrzavali se dok su odmarali na svežem vazduhu.

- On pliva i kad je sneg i Sunce - dobacila je Mina.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top