PRVI PUT SE U ISTORIJI RIJALITIJA UMEŠAO SUD Evo kakvu su odluku doneli nadležni u slučaju prebijanja devojke u rijalitiju! Mili nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Sinoć je održano suđenje Milutinu Radosavljeviću Miliju za svađu kojoj je fizički nasrnuo na verenicu Marijanu Marković.

Prilikom suđenja čula su se oprečna mišljenja. Aleksandar Požgaj, kao Milijev bratilac kao i tužilac Ilijana Vagić su izneli svoje završne reči a porota, koju čine ostali takmičari, je donela odluku da je Mili kriv.

Voditeljka, Anđela Lakićević koja je to veče bila nadležna, iznela je stav produkcije da se bilo kakvo nasilje i pregrube reči neće tolerisati i da se bilo kakav vid agresije osuđuje. Mili je tim više kriv jer je emotivno povredio svoju verenicu, ženu koju tvrdi da voli najviše na svetu. Sud je doneo odluku da je Milutin kriv i kažnjen je sa 300 evra, šest sati izolacije a ovo mu je poslednja opomena pred izbacivanje.

View this post on Instagram

Mili davi i udara Marijanu usporen snimak na kraju. Hvala Merle Black

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

View this post on Instagram

Mili i Marijana 2 napad u ostavi hvala Merle Black

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top