POČETAK KARIJERE SENADE NURKIĆ: Maca Diskrecija u privatnom plesu radi sve što njih petorica požele (VIDEO)

Maca Diskrecija zaista za sebe može reći da je popularna ličnost. Učestvovala je u oba najpopularnija rijaliti programa gde je bila jedan od glavnih takmičara, uspela je da snimi pesmu, pa i da nastupa po diskotekama širom Evrope. Trenutno se nalazi u rijlitiju Zadruga gde ima zapaženu rolu.

Međutim, ona je uvek krila kako je započela svoju karijeru. Moramo priznati da je Maca zaista bila igračica i plesačica, ali definitivno ovo ne možemo nazvati umetničkim pelsom ili da je Mca neka balerina.

Mnogi optužuju Macu da je nekada bila prostituka, a ovo je možda i dokaz takvih tvrdnji. 

Na ovom snimku možemo pogledati Macu Diskreciju u prljavom privatnom plesu za pet muškaraca. Jedan od njih je snima mobilnim telefonom i prati svaki njen pokret. Naravno, Maca je u ogromnom dekolteu i uskoj suknji, tako da vrlo često naskače na svoje "goste".

Mnogi tvrde da je Maca za ovakvu uslugu naplaćivala 100 eura. Lep provod za par momaka, definitivno.

Pogledajte kako to izgleda kada Maca Diskrecija krene u prljavi ples. 

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top