Takmičenja

Takmičenja (51)

default

U  emitovanoj emisiji "Zvezda Granda" desio se veoma emotivan momenat budući da se na sceni pojavila ćerka preminule folk zvezde Vere Nešić.

27-godišnja Emilija, nažalost, nije briljirala kao u protekloj sezoni, ali joj je, na ivici suza, Ana Bekuta poručila da će je uzeti u svoj tim zbog pokojne majke koju je veoma cenila i volela.

Drugi članovi žirija su sugerisali Ani na čemu sve treba da poradi kako bi od Emilije napravila zvezdu, a i ona sama je obećala da će dati sve od sebe da bude dostojna naslednica svoje majke.

Sve ovo je izazvalo ponovno veliko interesovanje za lik i delo Nešićeve, koja je u sećanju mnogih ostala po vanserijskom izvođenju tzv. "dvojki" i šumadijskog melosa.

Osim toga, Vera je odlično plivala i u pop i folk baladama, od kojih treba izdvojiti "Potražićeš opet mene", "Kome noćas dajem sne", "Proleće je, a ja sama", "Bez tebe jutro ne sviće", "Volim, volim, zato što se krije", "U srcu mome živiš samo ti"...

Vera Nešić je rođena 1960. godine u Kragujevcu, gde je još u naranijem detinjstvu privukla pažnju svojih sugrađana nastupima na školskim priredbama, a zatim i na gradskim manifestacijama.

Ipak, nenametljiva, kakva je bila, prvi album je izdala tek u 27. godini. Zanimljivo je primetiti da toliko godina upravo sada ima njena ćerka Emilija kojoj će učešće u "Zvezdama Granda" svakako doneti veliku popularnost.

Već sa drugim albumom "A gde smo ti i ja", izdatim 1988. godine, ime Vere Nešović postaje opštepoznato, dok se njeni stihovi pevuše na sve strane.

Naredne dve decenije u njenoj karijeri ostaće upamćene ne samo po velikom broju hitova, nego i po učešćima na brojnim festivalima i manifestacijama na kojima je osvojila pregršt laskavih priznanja i nagrada. Jedno od njoj najznačajnijih je svakako bilo to što je njena pesma "Zaspala je Šumadija" proglašena himnom i simbolom Šumadijskog okruga.

Poslednji album, simbolično nazvan "Bolujem", izdala je pet godina pre smrti, koja je nastupila usled duge i teške bolesti, u 52. godini.

Na komemoraciji, održanoj nekoliko dana nakon 10. januara 2011. godine, okupile su se brojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Radiša Urošević i Bora Dugić.

- Bila si najbolja i ne možemo ti se odužiti drugačije nego sećanjem - bile su reči kojima se slavni frulaš oprostio od Nešovićeve, dodajući da će ona nastaviti da živi kroz uspomenu, ali i kroz dve ćerke koje su ostale iza nje.

U jednom od poslednjih intervjua, Vera je istakla kako je u svojoj karijeri najponosnija na to što je uspela da stvori ime samo zahvaljujući vlastitom glasu i pesmama, a nikada na osnovu skandala zbog kojih bi se njen lik "vukao" po stranicama žute štampe.

default

Učesnik prve sezone "Prvog glasa Srbije" pojavio se na sceni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Boris Petrović je svima već poznat kao iskreni radnik na pumpi iz Žitišta, a sada je odlučio da se priključi takmičenju "Zvezde granda".

Duhoviti takmičar dobio je 6 glasova žirija i glas tajanstvenog člana Suzane Mančić, a on je priznao da tremu ima samo od Jelene Karleuše.

"Ja mislim da bi mi vi kritikovali stajling, zato sam se uplašio, a ja se u ovome najbolje osećam", rekao je Boris, dok je Karleuša potvrdila njegove reči.

Mariji se dopao Borisov nastup, posebno dok je pevao pesmu Tonija Cetinskog, dok je Bosanac istakao da mora da izbaci agresivnost.

default

U dogovoru sa čelnicima Televizije „Prva“, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat

Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat „Zvezde Granda“, jer je došao na novu ideju.

- Više od deset godina traju „Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima.  Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje - kaže izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV „Granda“ ovo potvrdio kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

- Ovo će bit nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi - izjavio je Saša.

Inače, Popović je istakao da će finale poslednje sezone „Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

- U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Nismo još uvek sigurni za datum, ali ću otkriti da se kao najverovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu „Koševo“ - objasnio je direktor „Granda“.

Zvezde Granda je muzičko takmičenje u organizaciji Grand produkcije. Na ovom takmičenju se biraju novi pevači Grand scene.

Od samog početka emitovanja glavni urednik i organizator ovog muzičkog takmičenja je Saša Popović, direktor i suvlasnik Grand produkcije. Do sada su se Zvezde Granda birale 2004, 2005, 2007, 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. i 2018. godine. Prve dve sezone su išle kao vrsta segmenta u emisiji Grand šou. Od treće sezone se emituje kao zasebna emisija.

Do juna 2014. ova emisija je emitovana na TV Pink. Od septembra 2014. emisija se emituje na Prvoj srpskoj televiziji i Grand televiziji za područje Srbije, Prvoj televiziji i Nova M za područje Crne Gore i Kanalu 5 za područje Makedonije. Od septembra 2014. do septembra 2018. emisija se emitovala na OBN televiziji za područje Bosne i Hercegovine. Od septembra 2018. emisija se u Bosni i Hercegovini emituje na televiziji Nova BH.

Produkcijski žiri sadrži kreatora takmičenja, osnivača i vlasnika Grand produkcije, Sašu Popovića i muzičke ikone Lepu Brenu i Sašu Jakšića Žiku, koji mogu dopustiti takmičarima prolazak u dalju rundu bez primanja glasova žirija. Lepa Brena i Saša Jakšić Žika su kasnije otišli iz takmičenja i Snežana Đurišić, folk pevačica sa više od 40 godina karijere, popunila je njeno mesto.

Prva sezona Zvezda Granda se održavala tokom 2004. godine. Finale je održano 20. juna 2004. u hali Pionir. Svi finalisti su snimili koktel CD sa po jednom pesmom, a nakon toga i album.

Finalisti prve sezone su bili:

Branislav Mojićević;

Stevan Anđelković;

Tanja Savić;

Darko Filipović;

Nemanja Nikolić;

Slavica Ćukteraš.

Druga sezona Zvezda Granda se održavala tokom 2005. godine. Finale je održano 18. jula 2005. godine na Tašmajdanu. Svi finalisti su snimili koktel CD sa po dve pesme. Postojale su kritike da je ovaj izbor bio lošiji od prethodnog što se tiče organizacije, popularnosti takmičara, ali i kvaliteta istih.

Finalisti druge sezone su bili:

Jadranka Barjaktarović;

Nenad Jovanović;

Saša Jovanović;

Jovana Pajić;

Aca Ranđelović;

Milica Todorović.

Treća sezona Zvezda Granda se održavala tokom 2007. godine. Finale je održano 15. septembra 2007. na Tašmajdanu.

Finalisti treće sezone su bili:

Dušan Svilar;

Radmila Manojlović;

Milan Dinčić Dinča;

Milan Stanković;

Nemanja Stevanović;

Slobodan Batjarević Cobe;

Silvija Nedeljković.

Takmičari koji se nisu takmičili u finalu ali su takođe kao i finalisti dobili po pesmu su:

Katarina Živković;

Jelena Marinkov;

Renato Henc;

Sanja Stojanović;

Slađana Đorđević Bucka

Peta sezona Zvezda Granda je počela u septembru 2010. godine. Finale je održano 18. juna 2011. godine u Beogradskoj areni.

Finalisti pete sezone su bili:

Milan Mitrović;

Dragi Domić;

Stefan Petrušić;

Andrija Marković;

Mišel Gvozdenović;

Mirjana Mirković;

Ivana Pavković;

Bojana Šarović.

Šesta sezona se održavala tokom 2011. i 2012. godine. Finale je održano 23. juna 2012. godine u studiju na Košutnjaku.

Finalisti šeste sezone su bili:

Darko Martinović;

Aleksa Radenković;

Nikola Nešić;

Miroslav Radulović;

Nadica Ademov;

Vanja Mijatović;

Andreana Čekić;

Milica Pavlović;

Nikolina Kovač;

Slobodan Rakić.

Sedma sezona se održavala tokom 2012. i 2013. godine. Finale je održano 22. juna 2013. godine u studiju na Košutnjaku.

Finalisti sedme sezone su bili:

Amar Jašarspahić;

Nemanja Anđelović;

Slobodan Đurković;

Aleksandra Prijović;

Miloš Brkić;

Stefan Lukić;

Slađana Mandić;

Katarina Grujić;

Rada Sarić;

Milena Mima Novaković

Osma sezona se održavala tokom 2013. i 2014. godine. Finale je održano 28. juna 2014. godine u studiju na Košutnjaku. Novina je bila što je u ovoj sezoni uveden stalni stručni žiri kao i novi format takmičenja. Sastav žirija u ovoj sezoni: Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

Finalisti osme sezone su bili:

Mirza Selimović;

Miloš Vujanović;

Ajša Kapetanović;

Marko Gačić;

Mustafa Omerika;

Predrag Bošnjak;

Ljubomir Perućica;

Bakir Turković.

Deveta sezona se održavala tokom 2014. i 2015. godine. Finale je održano 12. jula 2015. godine u sportskom centru Boris Trajkovski u Skoplju.

Ovo je prva sezona ove emisije koja se emitovala na Prvoj srpskoj televiziji. Broj članova žirija u ovoj sezoni je povećan na šest jer se petočlanom žiriju iz prošle sezone priključila Ana Bekuta. Međutim, Zorica Brunclik je u junu 2015. napustila žiri, a zamena joj je bio Dragan Kojić Keba.

Finalisti devete sezone su bili:

Haris Berković;

Semir Jahić;

Filip Božinovsκi;

Alen Hasanović;

Harun Mehmedagić;

Biljana Sulimanović;

Sead Hodžić;

Biljana Marković;

Tamara Dragić;

Belma Karšić;

Marina Stankić;

Naida Bešlagić.

Svetlana Tanasić, ili kako su je zvali u Zvezdama Granda - Big Mama, odavno se povukla iz javnosti.

Ona se u Zvezdama Granda pojavila 2008. godine, gde je svojim džezerskim glasom oduševila Sašu Popovića.

Publika joj je dala šansu da se pokaže, ali se Big mama ubrzo posle takmičenja povukla sa scene.

Gostovala je u nekim emisijama, ali nikad nije napravila veliku karijeru.

Ona i dalje peva po veseljima i svadbama, a svoje nastupe ponekad postavi na Fejsbuku.

Evo kako ona danas izgleda:

default

Pobjednik Zvijezda Granda za 2016-u godinu Ibro Bublin, kako saznajemo pokrao je tekstopisca Sašu Lazica, što je došlo do osude od strane celnika Grand produkcije Saše Popovica.

Do krade je došlo kada je Lazic na poziv Saše Popovica dobio ponudu da napiše namenski pjesmu za Bublina.Kada je Lazic uradio demo verziju pjesme, koju je odpevao Darko Lazic, on je u decembru prošle godine, prosledio Bublinu istu, koju je pjevac najprije sa oduševljenjem prihvatio, da bi deset dana kasnije rekao da se predomislio i da je uzeo neku drugu pjesmu.Prije nekoliko dana se pojavila Bublinova nova pjesma, koja je ustvari Laziceva pokradena pjesma, koju potpisuju Bublin i njegov otac.

„Sve što ste culi je apsolutna istina.Na poziv Saše Popovica sam napisao pjesmu za Bublina, koju je on najprije uzeo, a zatim se predomislio, jer je našao novu pjesmu.Pr enekoliko dana sam cuo svoju pjesmu, u njegovom izvodenju, koju potpisuju on i njegov otac, koji je muzicki neškolovan i koji se uopšte ne bavi muzikom.Pjesmu su samo malo preradili, tako da je kompozicija i refren pjesme ustvari moj“-kaže Lazic.

Kako smo saznali, Lazic je odmah po saznanju ovoga, kontaktirao Popovica, koji je i bio veza izmedu njega i Bublina i koji je ustvari i tražio da tekstopisac napiše pjesmu za pobjednika Zvijezda Granda.

Pobjednik Zvijezda Granda za 2016-u godinu Ibro Bublin, kako saznajemo pokrao je tekstopisca Sašu Lazica, što je došlo do osude od strane celnika Grand produkcije Saše Popovica.

Do krade je došlo kada je Lazic na poziv Saše Popovica dobio ponudu da napiše namenski pjesmu za Bublina.Kada je Lazic uradio demo verziju pjesme, koju je odpevao Darko Lazic, on je u decembru prošle godine, prosledio Bublinu istu, koju je pjevac najprije sa oduševljenjem prihvatio, da bi deset dana kasnije rekao da se predomislio i da je uzeo neku drugu pjesmu.Prije nekoliko dana se pojavila Bublinova nova pjesma, koja je ustvari Laziceva pokradena pjesma, koju potpisuju Bublin i njegov otac.

„Sve što ste culi je apsolutna istina.Na poziv Saše Popovica sam napisao pjesmu za Bublina, koju je on najprije uzeo, a zatim se predomislio, jer je našao novu pjesmu.Pr enekoliko dana sam cuo svoju pjesmu, u njegovom izvodenju, koju potpisuju on i njegov otac, koji je muzicki neškolovan i koji se uopšte ne bavi muzikom.Pjesmu su samo malo preradili, tako da je kompozicija i refren pjesme ustvari moj“-kaže Lazic.

Kako smo saznali, Lazic je odmah po saznanju ovoga, kontaktirao Popovica, koji je i bio veza izmedu njega i Bublina i koji je ustvari i tražio da tekstopisac napiše pjesmu za pobjednika Zvijezda Granda.

„Popovic je bio u šoku kada je cuo o cemu se radi.Jasno je kao dan da su oni pokrali moju pjesmu, pa je i Popovic stao na stranu autora pjesme, to jest mene, pa je rekao da ce moju pjesmu uzeti jedna od Zvijezda Granda i snimiti.Još uvijek nije odluceno ko ce odpevati tu pjesmu, ali je sigurno da ova krada nece proci tek tako“-priznao je Lazic.

Da se ova prica nece proci bezazleno, kazuje i podatak da ce Lazic tužiti Bublina za kradu autorskog dijela i prevaru, a sve glasnije su price da ce Bublin popiti šut kartu iz Grand produkcije, zbog ovog dijela.

„Da, sigurno je da cemo se videti na sudu.Tužbu ce slijedece nedjelje predati moj advokatski tim, a to šta ce Popovic uraditi sa Bublinom i da li ce ga izbaciti iz svog jata, nije moja briga“-kaže Lazic.

Na stranu Saše Lazica odmah su stali Seka Aleksic, Goga Sekulic, Nemanja Stevanovic, Danijel Alibabic, kao i Severina, kojima Lazic potpisuje najvece hitove koje su odpevali.Kako se mi ne bi stavljali ni na ciju stranu, htjeli smo cuti šta Bublin ima da kaže na sve ovo, ali na broj koji je poznat redakciji nam se niko nije javljao.Ipak, on se oglasio povodom ove price na svom FB profilu, okrivljujuci Lazica da je ustvari on namontirao dodatno svoj demo snimak, pa Vam njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Pobjednik Zvijezda Granda za 2016-u godinu Ibro Bublin, kako saznajemo pokrao je tekstopisca Sašu Lazica, što je došlo do osude od strane celnika Grand produkcije Saše Popovica.

Do krade je došlo kada je Lazic na poziv Saše Popovica dobio ponudu da napiše namenski pjesmu za Bublina.Kada je Lazic uradio demo verziju pjesme, koju je odpevao Darko Lazic, on je u decembru prošle godine, prosledio Bublinu istu, koju je pjevac najprije sa oduševljenjem prihvatio, da bi deset dana kasnije rekao da se predomislio i da je uzeo neku drugu pjesmu.Prije nekoliko dana se pojavila Bublinova nova pjesma, koja je ustvari Laziceva pokradena pjesma, koju potpisuju Bublin i njegov otac.

„Sve što ste culi je apsolutna istina.Na poziv Saše Popovica sam napisao pjesmu za Bublina, koju je on najprije uzeo, a zatim se predomislio, jer je našao novu pjesmu.Pr enekoliko dana sam cuo svoju pjesmu, u njegovom izvodenju, koju potpisuju on i njegov otac, koji je muzicki neškolovan i koji se uopšte ne bavi muzikom.Pjesmu su samo malo preradili, tako da je kompozicija i refren pjesme ustvari moj“-kaže Lazic.

Kako smo saznali, Lazic je odmah po saznanju ovoga, kontaktirao Popovica, koji je i bio veza izmedu njega i Bublina i koji je ustvari i tražio da tekstopisac napiše pjesmu za pobjednika Zvijezda Granda.

„Popovic je bio u šoku kada je cuo o cemu se radi.Jasno je kao dan da su oni pokrali moju pjesmu, pa je i Popovic stao na stranu autora pjesme, to jest mene, pa je rekao da ce moju pjesmu uzeti jedna od Zvijezda Granda i snimiti.Još uvijek nije odluceno ko ce odpevati tu pjesmu, ali je sigurno da ova krada nece proci tek tako“-priznao je Lazic.

Da se ova prica nece proci bezazleno, kazuje i podatak da ce Lazic tužiti Bublina za kradu autorskog dijela i prevaru, a sve glasnije su price da ce Bublin popiti šut kartu iz Grand produkcije, zbog ovog dijela.

„Da, sigurno je da cemo se videti na sudu.Tužbu ce slijedece nedjelje predati moj advokatski tim, a to šta ce Popovic uraditi sa Bublinom i da li ce ga izbaciti iz svog jata, nije moja briga“-kaže Lazic.

Na stranu Saše Lazica odmah su stali Seka Aleksic, Goga Sekulic, Nemanja Stevanovic, Danijel Alibabic, kao i Severina, kojima Lazic potpisuje najvece hitove koje su odpevali.

Kako se mi ne bi stavljali ni na ciju stranu, htjeli smo cuti šta Bublin ima da kaže na sve ovo, ali na broj koji je poznat redakciji nam se niko nije javljao.Ipak, on se oglasio povodom ove price na svom FB profilu, okrivljujuci Lazica da je ustvari on namontirao dodatno svoj demo snimak, pa Vam njegovu izjavu prenosimo u celosti:

„Pozdrav dragi moji prijatelji!

Oglašavam se povodom moje nove pjesme “Sve cu dati”

– Naime,kratko i jasno da pojasnim;

Uvaženi tekstopisac Lazic me optužuje kako sam mu “ukrao” melodiju i tekst, te da sam to ucinio namjerno. Vrlo brzo namontirao je video gdje pjeva Darko Lazic slicnu melodiju (na tren cak i istu) . Nagovara sve moje kolege da me kace na društvene mreže, pisajuci da je pjesma plagijat! Ne znam zbog cega to radi, kada se i ne poznajemo dovoljno dugo, a nikakve veze nema njegov demo i moja pjesma. U istinu, par rijeci se podudarilo u refrenu,ali zar ja to moram da ispaštam kako je zamislio moj kompozitor? Zamolio bih sve svoje prijatelje, ljude koji me cijene i podržavaju od prvog dana da NE VJERUJU u ovo! Gradim svoj put polako ali sigurno i pjevam publici koja voli da me sluša.Veliki pozdrav dobri ljudi,dobre volje“-napisao je Bublin.

Kako ce se završiti ova prica, ko ce kome platiti i da li ce Bublin zaista odleteti kao lasta iz Grandovog jata, zbog ove pjesme, pokazace vrijeme.Jedno je sigurno, sud ce dati konacnu rec!

Ko je u pravu, najbolje možda pokazuje i ovaj video:

https://www.instagram.com/stories/newanja/

Saša Popovic rešio je da napravi neocekivanu izmenu clanova u sledecoj sezoni "Zvezda Granda". Umesto Viki Miljkovic, takmicare ce ocenjivati Aleksandra Prijovic.

- Viki je najavila Saši da ce zbog americke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim nece moci da snima prve emisije najgledanijeg muzickog takmicenja. Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pevacica ne može i ne želi da ih otkaže. Popovic je rekao da nema problema i nagovestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buducu saradnju - otkriva izvor i dodaje da je direktor "Grand produkcije" odmah smislio koga ce smestiti u Violetinu stolicu.

- Razmatrajuci ko bi se od pevaca uklopio sa ostalim clanovima žirija, koji ce opet sacinjavati Snežana Ðurišic, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifovic, Aca Lukas i Dragan Stojkovic Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijovic prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi vec bi s njom napravio spoj svih generacija! Priju sluša i voli mlada publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki nacin može da parira starijim kolegama. Saša se još uvek nije cuo sa devojkom svog kuma Filipa Živojinovica, ali se posavetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju - kaže izvor iz grandiozne produkcije.

Jelena Karleuša nacula je da ce Popovic ubaciti Prijovicku u žiri i vec zadovoljno trlja ruke.

- Jelena Karleuša ce imati novu žrtvu, jer se s Viki vec ispucala, a i pomirile su se na kraju prošle sezone. Prijovicka joj je bila slatka, ali joj se zimus zamerila kad je na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatovic - tvrdi sagovornik.

Aleksandra Prijovic tvrdi da nije upucena u novonastalu situaciju.

- Ne znam ništa o tome, zaista - kratko je odgovorila Brenina i Bobina snajka.

Viki je, u neku ruku, potvrdila naša saznanja.

- Idem na americku turneju i bicu zauzeta u septembru. Videcemo šta ce biti i kako cemo uspeti da se dogovorimo Popovic i ja - rekla je folkerka.

default

Suzana Perović Blondi pravi haos u novom rijalitiju "Snajke" na TV Happy, a publika je itekako imala priliku da je upozna i pre ulaska u ovaj vrući šou. 

Blondi već dugo kači veoma provokativne slike na društvene mreže, a pažnju je privukla i u "Zvezdama Granda", pre nekoliko meseci. Podsećamo - nije ona bila učesnica, već njen sin Savo. 

Sjajno se on pokazao tu, pa je njegova majka bila u prilici uživo da ga bodri u samoj završnici. A kad se Blondi pojavila u studiju, sa više nego istaknutim dekolteom, sve drugo je palo u drugi plan. 

Kamerman je, očigledno "hipnotisan", više puta zumirao Suzanino bujno poprsje. Mi ćemo vam samo reći da obratiite pažnju na 4:40, na 7:40... Prepuštamo vam da ostale kadrove sami pronađete. 

Marijana Čobanov (27) iz Subotice predstavila se u prvom krugu "Zvezda Granda" pesmama "Sa bilo kim" Milice Todorović i "S tobom bar znam gde je dno" Ane Bekute. Konačan rezultat bio je sedam "da" iako se žiri saglasio da joj je, kao što je rekao Bosanac, druga pesma bila jako loša.

- Prva pesma je bila nesređena i mlaka, a druga pesma je bila katastrofa. Cela pesma falš, ali glasao sam da ne bih žiriju uzeo glas - rekao je Bosanac.

- Ti jesi slatka, ali si možda i preslatka, a to ume da bude minus u ovom poslu. Moraš da budeš opasnija! Ti meni izgledaš kao ćerka Ane Bekute, fina. S jednom razlikom - ona je prevara: izgleda slatko, ali iz usta joj izlazi aždaja kad peva - iskrena je bila Jelena Karleuša pokazujući Bekutine "starinske" pokrete plesa koje koristi i Marija. 

- Uvek sam govorila da kako pevaš tako vodiš ljubav, a to znači da je Ana Bekuta ubica - rekla je je JK i nasmejala sve.

Tajanstevni član žirija je primetio da je devojka jako lepa i da je zbog treme bila u falšu. Aca Lukas se nije složio i rekao da Marijana nije zaslužila svih sedam glasova, ali se ne kaje zbog odluke, jer je lepa i slatka devojka koja sve nedostatke u pevanju može da popravi.

Viki Miljković se iznervirala što Tajanstveni priča crnogorski i zamolila ga da prestane. I drugi članovi žirija su se umešali u raspravu dok je Tajanstevni tvrdio da tako priča od rođenja. 

Nastup Tijane Mitic (22) je privukao veliku pažnju u „Zvezdama Granda“ a lepotica iz Pirota nikoga nije ostavila ravnodušnimZbog Tijane se pogubio cak i njen decko koji nije znao da odgovori na pitanje koji fakultet Miticeva studira – prvo je rekao pravo, pa se ispravio: „Ne, ne, za vaspitacicu“, a Voja Nedeljkovic ga je u šali pitao: „Je l znaš ko je ova devojka uopšte?“.

Tijanin nastup je oduševio Bosanca koji je sve vreme igrao dok je ona pevala, a ostali calanovi žirija nisu imali komentar, što se veoma retko dešava.

Pogledajte nastup Tijane Mitic (premotajte na 0:28:55):

default

U dogovoru sa čelnicima Televizije „Prva“, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat.

Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat„Zvezde Granda“, jer je došao na novu ideju.- Više od deset godina traju „Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima.  Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje - kaže izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV „Granda“ ovo potvrdio kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

- Ovo će bit nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi - izjavio je Saša.

Inače, Popović je istakao da će finale poslednje sezone „Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.- U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Nismo još uvek sigurni za datum, ali ću otkriti da se kao najverovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu „Koševo“ - objasnio je direktor „Granda“.

Strana 1 od 4

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top