ZVEZDA GRANDA DOŽIVELA 2 TRAGEDIJE ZA 15 DANA: Ne može srce da plače a grlo da peva

S obzirom da sam između drugog i trećeg kruga doživela dve velike tragedije jednostavno nije moglo bolje, rekla je takmičarka

Biljana Sulimanović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" doživela je dve porodične tragedije pre trećeg kruga.

Ova mlada i talentovana pevačica izborila se za plasman u četvrtu fazu takmičenja, ali kaže da joj u tim danima nije bilo lako da peva.

Tvrdi da je zadovoljna svojim učešćem u takmičenju ali da je u trećem krugu malo podbacila.

"S obzirom da sam između drugog i trećeg kruga doživela dve velike tragedije jednostavno nije moglo bolje. Naime, prvo mi je preminuo rođeni deda (mamin tata) a posle samo petnaest dana preminuo mi je i rođeni stric za koga sam mnogo bila vezana...samo tri dana posle njegove smrti, morala sam da izađem na scenu", rekla je Biljana i dodala:

"Jednostavno ne može srce da plače a grlo da peva bar je to kod mene tako.. Ja kada pevam, pevam prvo srcem pa onda grlom a to u tom trenutku nije moglo."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top