TAKMIČAR U ZG UMIRE OD TREME: Nećete verovati šta je Karleuša URADILA kako bi ga OPUSTILA

Nebojša Plavčić, takmičar Zvdezda Granda osvojio je svih 7 glasova, zahvaljujući svom sjajnom glasu, a žiri je primetio neverovatnu tremu kod momka.

Djordje David je komentarisao Nebojšino pevanje, a imao je i par saveta.

"Imaš sjajan glas i sjajne mogućnosti. Pevač takvog stila kao ti ne može da peva pesme Šabana Šaulića. Ti nisi otpevao ukrase. Kada si počeo da praviš te ukrase to je zvučalo smešno. Tebi njegove pesme u tom slučaju ne leže. Dobio si 7 glasova i proći ćeš samo nemoj da biraš njegove pesme", rekao je Aca. Marija Šerifović i Jelena Karleuša su primetile da takmičar ima veliku tremu zbog koje stoji na prstima.

"Frka neka vidim imaš tikove", rekla je Marija, a onda je Karleuša prišla.

"Tebi se tresu ruke, opusti se" rekla je Jelena i uhvatila takmičara za ruke kako bi ga opustila.

"Ko se ne bi tresao pored njen", rekao je Nebojša.

"Dobra si riba, za svoje godine jako pristupačna", dobacila je Karleuša. Do kraja komentarisanja, Neobjša nije uspeo da obuzda u tremu, a žiri se ponadao da će u sledećoj emisiji biti opušteniji.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji