FUDBALER UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE Vozač (20) prošao na crveno i usmrtio mu suprugu. Pronašao ga je i

Fabio di Lelo, fudbaler iz Kjetija i Roberta Smarđijasi bili su savršen par. Nedavno venčani par uživao je veliko poštovanje okoline, a njihovi profili na društvenim mrežama svedočili su o velikoj ljubavi.

Sreća, međutim, nije dugo trajala. Jedne vreme večeri u julu Roberta je odlučila da s posla ode u posetu majci. Nikada nije stigla.

Sela je na skuter i krenula glavnim putem, ali nije otišla dalje od prve raskrsnice. Na nju je naleteo 20-godišnji Italo Delisa, koji je projurio kroz crveno svetlo na semaforu u Fijat Puntu. Nesrećna žena preminula je nekoliko minuta nakon nesreće jer su povrede bile preteške. Imala je samo 34 godine.

Policija i tužilaštvo nisu imali težak zadatak. Snimci uličnih kamera i očevici potvrdili su da je vozač kriv, pa je u novembru Delisa optužen za ubistvo. Suđenje je trebalo da počne ovih dana, ali se nikada neće održati.

Za Fabija je ceo proces trajao predugo. Stoga je odlučio da uzme pravdu u svoje ruke. Prvog dana februara odlučio se na konkretan potez. Mladića koji je usmrtio njegovu dragu sačekao je ispred jednog kafića u centru grada. Prišao mu je usred dana, rekao nekoliko reči i ispalio tri hica u stomak iz pištolja. Ubio ga je na mestu.

Fabio je zatim nazvao svog najboljeg prijatelja i rekao šta je uradio. Zatim je otišao na grob supruge, oprostio se s njom, ostavio pištolj na grobu i otišao da se preda policiji.

Istog dana je na Fejsbuku objavio fotografiju mrtve supruge sa porukom "Pravda za Robertu". Kao naslovnu fotografiju postavio je scenu iz kultnog filma "Gladijator" u kojoj se Rasel Krou vraća kući i tamo zatiče pobijenu svoju porodicu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji