700x420 Images Clanci 15442251 1269267749797778 5016803747746610006 N

Džej Ramadanovski, Oliver Mandić i Toni Montano bili su Arkanova estradna trojka i glavna podrška u kampanji koju je poveo za mesto u Vladi Srbije kada je odnovao Stranku srpskog jedinstva. Džej ne želi mnogo o tome da priča.

- Ja sam Dorćolac, bivši sitni kriminalac, džeparoš i šibicar, tako da mi nije nikada bilo teško da se družim i razumem krimose. Družio sam se sa njima, pevao im, ali mi nije na pamet padalo da muvam drogu i nosim pištolj.

Džej ipak retko pominje rođaka Isu Leru, poznatijeg kao Džamba, koga su Arkanovi ljudi pretuki u kockarnici palate Beograd, i koji je posle toga nestao. Šuškalo se da zbog toga Džej nije smeo da odbije ni jedan Arkanov poziv i poslovnu ponudu.

704x476  Images Thumbnails Images Clanci Dzej Dani Foto Dragan Kadic 1472038646 977307 Fill 619x419

698x506  Images Thumbnails Images Clanci 486182 Arkan02 Ras Foto Str Fill 455x329

Pevač Oliver Mandić i danas se hvali da je bio pripadnik Arkanove garde u ratu, bio je intendant i slikao se u maskirnoj uniformi gde god je stigao. I njegov kolega Toni Montano obukao je rado uniformu dobrovoljačke garde. Toni je pre rata odbio da služi JNA i zbog toga odležao neko vreme u zatvoru, ali je, kako kaže, kao pripadnik "A garde" dokazao da je rodoljub i patriota. Minimaks kaže da je Toni Montano odbio da bude gost u njegovoj emisiji zato što je u žalosti zbog Arkanove smrti. Oliver Mandić, Toni Montano i Dušan Prelević poznavali su Arkana još iz rane mladosti i bili su prijatelji. Kada je počeo rat u Hrvatskoj, sva trojica su pristupila Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, poznatijoj kao "Tigrovi". Oliver Mandić je u "Tigrovima" obavljao dužnost intendanta - bio je zadužen za nabavku cigareta i ostalih potrepština. Rok kritičar Petar Janjatović priseća se da je pre nekoliko godina, na ceremoniji dodele nagrada na MESAM-u, Mandić izražavao zahvalnost svom kumu Arkanu. "U to vreme, Toni Montano i on šepurili su se po čitavoj Srbiji kao manekeni, i slikali se u uniformi gde god su stigli. Toni Montano je čak pretio nekim ljudima pozivajući se na Arkana, svog velikog zaštitnika." Toni Montano je napisao muziku i tekst za himnu fudbalskog kluba "Obilić". Mandićevi saradnici govore da poznanstvo sa Arkanom datira još iz doba detinjstva (obojica su bili deca vojnih lica i stanovali su u istom kraju), kao i da je Oliver bio dobar drug sa Cecom - pisao je muziku za neke njene pesme i učio je da peva. Olivera nismo uspeli da pronađemo pošto je on danas zauzet poslovni čovek, vlasnik nekoliko ka?ća u Beogradu.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top