695x370  Images Thumbnails Images Clanci Dzej 620x330c Fill 619x330

Poslednja decenija proslog i prve godine novog milenijuma, izmedju ostalog, ostace upamceni i po tome sto su brojne mlade, lepe i uspesne pevacice za svoje mladice, cesto i muzeve, birale takozvane zestoke momke, od kojih su mnogi tragicno zavrsili, sto kao kriminalci u sukobu sa zakonom, sto u medjusobnim obracunima kriminalnih bandi i mafijaskih klanova.
Devojke koje su, kako narod kaze, mogle da biraju momke i po bogatstvu i statusu (nekada su njihova prva ciljna grupa bili politicari, fudbaleri, direktori i umetnici), u vreme opste kriminalizacije drustva ipak su najcesce zavrsavale u zagrljaju opasnih momaka. Da stvar bude jos cudnija, u takve veze uletale su na sopstvenu inicijativu. Obicno se mislilo da je Zeljko Raznatovic Arkan bio taj koji je silom osvojio Svetlanu Cecu Velickovic, ali sva kasnija svedocenja njima bliskih ljudi (a i Ceca je to priznala jednom prilikom) govore da je ona imala inicijativu za pocetak njihove veze, pa i za kasniji brak. Slicno su se ponasale i neke njene mladje koleginice, koje su poznanstva sa zestokim momcima same inicirale, pozivajuci ih u svoje drustvo.

politika-ekspres.net

ESTRADA │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta estrade i show biznisa, rijaliti program, takmičenja, Grand, Pink, Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić, Ceca, Karleuša, javne ličnosti, koncerti, spotovi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine

Go to top