698x415  Images Thumbnails Images Clanci Pastor 2 Fill 290x173

2023. godina: Na Zemlju stiže antihrist koji će zavladati svetom. 2024. godina: Drugi dolazak Hrista i spasenje. Novi Nostradamus, pastor Rikardo Salazar, tvrdi da će ogromni asteroid udariti u Zemlju u usmrtiti 1,2 milijarde ljudi.

Pored toga, on tvrdi i da će uskoro početi Treći svetski rat i da će Hrist doći po drugi put. On je uveren da je u pravu i sastavio je raspored događaja od kraja ove godine pa sve do drugog dolaska Hrista 2023. godine. Ukoliko ste se nadali da će 2016. godina biti bolja, bolje zaboravite na to jer pastor Rikardo Salazar predviđa kraj sveta. Na Jutjubu se pojavio snimak u kojem narator savetuje ljude da kupuju hranu, vodu i lekove za narednih godinu dana, jer se sprema „sudnji dan“.

politika-ekspres.net

SVET I REGION │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz sveta i regiona, politička situacija, hladni rat Rusije i Amerike, aktivnosti evropske unije EU, teroristički napadi, borba protiv terorizma, migranti, Islamska država. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue, aktivnosti vlasti i opozicije i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine