703x475  Images Thumbnails Images Clanci Marko Muruzovic Foto Printscreen Fb 1473151622 985343 Fill 620x418

Muruzović je digao ruku na sebe, a šta je navelo mladića da izvrši samoubistvo potpuno je nepoznato čak i njegovim najbližima.

- On se oženio 30. avgusta prošle godine i na isti dan je u stan koji je sa suprugom iznajmio u naselju Palilule pozvao najuži krug prijatelja i kumove da to svečano obeleže. Kada su gosti otišli, ostao je sam sa ženom. Znamo za sada to da je u jednom momentu, oko tri sata ujutru, uzeo službeni pištolj, otišao u drugu sobu i ispalio sebi hitac u slepoočnicu - kaže jedan od njegovih kolega.

Iako su se lekari Kliničkog centra celih pet dana borili da mu spasu život, on je u nedelju podlegao zadobijenim teškim povredama glave i preminuo.

Kako kažu njegovi najbolji prijatelji, ništa nije moglo da nagovesti da će Marko, koji je nakon završene srednje škole MUP odmah počeo da radi u policiji, prvo u Kragujevcu, a zatim u Kniću, dići ruku na sebe.

Tragično nastradali Marko Muruzović je iza sebe ostavio suprugu Miru, koja je profesor.

700x473  Images Thumbnails Images Clanci Policajac Samoubistvo Marko Muruzovic Foto Facebook 1473079579 984779 Fill 700x473

Od porodice ima oca i majku, koji žive u selu Pretoke, i sestru, koja je udata i ima decu. Svoju decu nije imao.

- Šta ga je nateralo da puca sebi u glavu, ostalo je tajna koju je sa sobom poneo u grob. Nije imao dugove, nije se kockao, nije imao kredit... Finansijski je bio stabilan, nije imao ni dozvoljeni minus u banci. Radio je u prvo vreme, nakon završene škole, u Kragujevcu, a onda je premešten u policijsku stanicu Knić, na lični zahtev, zato što je hteo da bude bliže roditeljima - pričaju policajci.

Kako kažu, kada se oženio, iznajmio je stan gde je živeo sa suprugom.
- Roditelji su mu pomagali, imao je sa sela i hrane i svega. On je bio mlad i zdrav čovek, dobar kolega, nikada nije bio na ratištima ili kriznim područjima - kažu policajci.

politika-ekspres.net

DRUŠTVO │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije vesti iz naroda, humanitarne aktivnosti, grupe građana, socijalni slučajevi. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine